Ce culori să porți, în funcție de ce urmează să faci

.
Culorile ne influențează mai mult decât credem. Vezi ce culori este indicat să porți în anumite situații, ca să ai succes.

Hainele pe care le porți influențează felul în care te privesc ceilalți și cum reacționează la ce ai să le spui. Galbenul, de exemplu, te face să te te simți fericită, în timp ce albastrul te scapă de stres. Știind aceste lucruri, este important să alegi cu grijă nuanțele pe care le porți, înainte să faci ceva.

Cea mai bună culoare pe care să o porți la interviuri

Negrul este considerat o culoare serioasă, care transmite responsabilitate și încredere. Cercetătorii britanici susțin că este cea mai potrivită nuanță pentru atunci când mergi la un interviu sau când ai o ședință importantă cu șeful tău. Iar partea cea mai bună este că negrul poate fi purtat cu orice, în orice situație.

Ce nuanță să porți la prima întâlnire

Când vrei să fii cuceritoare, îmbracă-te în roșu. Numeroase studii au arătat că femeile îmbrăcate în această culoare sunt mai atrăgătoare în ochii bărbaților. Dacă vei îmbrăca ceva roșu la prima întâlnire, îi va fi greu să nu te remarce. Pentru că este, totuși, o culoare intensă, hainele trebuie să fie simple. O rochie lungă sau trei sferturi, un top delicat și o fustă neagră, o cămașă sunt alegeri mai bune decât o rochie roșie, scurtă și mulată.

Culoarea potrivită pentru când îți ceri scuze

Alege-ți cu grijă hainele și când urmează să îți ceri scuze. Gândește-te că trebuie să pari ușor de abordat, maleabilă și blândă, așa că alege albul. Nuanța nu transmite deloc aroganță și îl va face pe celălalt mai receptiv la ce ai să îi spui.

Culoarea care te face să pari inteligentă

Dacă vrei să le transmiți celorlalți că ești inteligentă, poartă negru. Dacă vrei să îi surprinzi, poartă roz. Rozul este nuanța care îi face pe oameni să se îndoiacă de inteligența ta, potrivit cercetătorilor.

Ce spun culorile pe care le porți despre tine

Psihologii au, însă, altă părerea când analizează oamenii în funcție de culorile pe care le poartă. Femeile care se îmbracă în roșu, de exemplu, vor atenție, iar cele care poartă portocaliu sunt persoane amuzante și pline de energie.

Dacă te îmbraci în galben, înseamnă că ești o persoană deschisă, pusă pe șotii, iar dacă porți verde, ești pozitivă și optimistă. Albastru este purtată, în general, de persoane dependente, iar movul, de persoane înțelepte. În negru se îmbracă femeile autoritare, puternice. Tu ce nuanțe porți?

Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton