6 lucruri pe care să le faci de câte ori te îmbraci

.
Ținutele impecabile nu sunt atât de ușor de obținut precum ai crede. Vezi de ce trebuie să ții cont atunci când te îmbraci.

Vedetele ies din casă numai după ce primesc acordul oamenilor care chiar se pricep la imagine, de aceea reușesc să arate întotdeauna impecabil. Poți arăta și tu bine fără să apelezi la specialiști, câtă vreme ții cont de câteva lucruri.

Fă-ți o poză cu ținuta

Uneori, oglinzile mint, așa că cel mai sigur mod de a vedea cum arăți este să îți faci o poză. Dacă nu are cine să îți facă, încearcă un selfie în oglindă, nu trebuie să îl postezi nicăieri, ci doar să vezi cum arăți. Dacă nu ești mulțumită de rezultat, poți să mai schimbi câte ceva la ținută.

Înainte să ieși din casă, renunță la un accesoriu

Coco Chanel obișnuia să spună că, dacă vrei să arăți impecabi, trebuie să te uiți în oglindă și să renunți la un accesoriu înainte să ieși din casă. Dacă ai exagerat cu bijuteriile, lasă deoparte o piesă și ținuta ta va arăta mult mai bine. Multe femei au tendința de a purta prea multe accesorii, așa că ține cont de această regulă, pentru a te asigura că nu greșești.

Mergi prin casă în pantofi cu toc

Dacă nu porți zilnic pantofi cu toc sau dacă ai o pereche nouă de pantofi, mergi cu ei prin casă, înainte să ieși afară. Vezi cum te simți, dacă te doare ceva sau dacă mergi ciudat, pentru că odată ce ai plecat, este greu să te descalți. O variantă ar fi să ai mereu la tine balerini, ca să poți să te schimbi, în cazul în care nu mai poți merge.

Stai jos în ținuta pe care vrei să o porți

Înainte să ieși din casă, testează-ți ținuta, ca să nu ai surprise. Stai pe scaun și verifică dacă nu cumva se vede prea multă piele, dacă nu te strânge, dacă nu expui prea mult.

Privește-te în oglindă

Întotdeauna uită-te în oglindă înainte să pleci din casă. Oricât ai fi de sigură pe o ținută, s-ar putea să pierzi din vedere anumite lucruri. Vezi dacă îți place rezultate, privește-ți spatele, uită-te cum se vede ținuta ta dintr-o parte și dacă ești mulțumită, poți pleca liniștită.

Fii sigură că nu ți se vede lenjeria intimă!

Poți strica o ținută dacă ți se vede lenjeria intimă atunci când te apleci sau prin pantaloni sau fustă. Uită-te în lumină, vezi dacă materialul nu este prea transparent, asigură-te că nu se văd liniile lenjeriei prin haine și abia atunci ieși din casă.

Sursa foto: 123rf.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton