4 lucruri pe care orice fashionistă le are în garderobă

.
Indiferent de tendințe, sunt unele piese vestimentare care nu lipsesc din garderoba fashionistelor. Află care sunt.

O pereche de blugi

Blugii sunt piese de bază în orice garderobă și se numără printre cele mai cumpărate haine de ambele sexe. Tendințele se schimbă frecvent în materie de jeans, însă tu trebuie să afli care sunt modelele care ți se potrivesc cel mai bine. Investește într-o pereche de blugi de calitate, într-o culoare versatilă, și poartă-i cu încredere de fiecare dată când simți că nu ai cu ce să te îmbraci. Modelele boyfriend și skinny jeans sunt foarte ușor de asortat, așa că include-le în garderobă. Partea cea mai bună este că atât blugii boyfriend, cât și cei skinny pot fi purtați cu orice fel de încălțăminte, de la teniși, la balerini, botine sau pantofi cu toc.

blugi

O jachetă elegantă

Indiferent de vârstă, trebuie să ai în garderobă cel puțin o jachetă care să întoarcă toate privirile. Știm că nu s-a terminat vara, dar această piesă vestimentară completează perfect atât ținutele de vară, cât și cele din sezonul rece. Capa este una dintre cele mai elegante modele de jachete și merge de minune cu fuste și rochii. Blugii o completează la fel de bine, dar ai grijă să îi porți cu cizme peste genunchi, pentru un aer cool. Dacă îți plac piesele ceva mai casual, alege o jachetă în carouri. Va scoate din anonimat și cea mai banală ținută!

Jacheta

O rochie pentru orice ocazie

Nu știi niciodată când trebuie să participi la o petrecere în ultimul moment sau când ai o întâlnire importantă la birou. Pentru astfel de momente este bine să ai în garderobă o rochie elegantă, dar confortabilă în același timp, care poate fi purtată în orice moment. Chiar dacă în cele mai multe zile nu ieși din blugi și din tricou, nu înseamnă că nu trebuie să ai o rochie în garderobă.

rochie

Pantofi comozi în cât mai multe culori

Pantofii cu toc sunt un must-have, dar știm incomozi sunt. În zilele în care ești mereu pe fugă, balerinii, tenișii, mocasinii sau pantofii Oxford sunt salvarea noastră. Pentru astfel de momente este indicat să ai în colecția de încălțăminte cât mai multe modele de pantofi fără tic, în cât mai multe culori. Vei rezolva, astfel, multe dileme vestimentare!

pantofi fara toc

 

Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton