3 ținute pe care și le permite oricine

.
Nu ai nevoie de bani mulți ca să arăți bine. Îți dăm trei idei de ținute pe care și le permite oricine și le poți purta oriunde.

Blugi boyfriend și pulover negru

Blugii boyfriend sunt în tendințe de câteva sezoane, așa că sunt mari șanse să îi ai, deja, în garderoba. Pot fi purtați tot anul, cu orice încălțăminte, de la botine, la teniși, balerini sau pantofi cu toc. Pot fi purtați cu orice, dar toamna aceasta îți propunem să îi asortezi cu un pulover negru. Este o altă piesă care se găsește în aproape orice garderobă, este chic și foarte confortabil. Completează-ți ținuta cu o pereche de botine, negre sau maro, sau de pantofi sport și nu mai ai nevoie de nimic pentru a arăta bine.

Accesoriile pentru o astfel de ținută ar trebui să fie cât mai simple. O pereche de cercei discreți, un colier sau un inel sunt tot ce ai nevoie. Poartă acest outfit la birou sau în timpul liber.

Blugi evazați și pulover în dungi

Blugii evazați au fost în vogă în anii 90 și sunt, din nou, în tendințe. Sunt potriviți oricărei siluete, așa că dacă nu ai, deja, o pereche, nu îți va părea rău că ai investit în una. Au o linie mai alegenată decât a celorlalte modele de blugi, așa că pot fi purtați fără probleme și la birou. Puloverul în dungi este o altă piesă care poate fi purtată oriunde și constituie baza oricărei garderobe. Combină cele două piese vestimentare și vei obține o ținută de toamnă foarte chic. Blugii evazați arată cel mai bine cu pantofi cu toc, dar îi poți purta și cu botine cu talpă plană. Nici în această combinație nu ai nevoie de multe accesorii, pentru că este o ținută simplă, care nu trebuie să fie încărcată.

Pantaloni negri și pulover gri

Pantalonii negri se regăsesc în garderoba oricărei femei. Sunt versatili și confortabili, astfel că pot fi purtați în orice moment al anului și oriunde. Puloverul gri este o altă piesă must-have în garderoba de toamnă, care nu se demodează niciodată. Combină-le și vei obține o ținută perfectă pentru birou sau pentru timpul liber. În zilele călduroase, poți completa acest outfit cu o pereche de mocasini, în timp ce în zilele răcoroase poți alege botini.

A photo posted by samieze (@samiezeblog) on


Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton