Unghii de mireasă 2024. Baby boomer, french și glazed donut, printre favorite / Galerie foto

.

Cauți puțină inspirație pentru manichiura din ziua nunții? Felicitări, întâi pentru logodnă, și apoi pentru că te afli în locul potrivit; suntem aici ca să-ți dăm o mână de ajutor! Am selectat o serie de modele de unghii de mireasă perfecte pentru ziua cea mare. Printre acestea se regăsesc modele subtile și naturale, dar și manichiuri mai elaborate. În 2024, modelele simple și cu efect perlat sunt cele mai populare printre mirese.

Modele de unghii de mireasă 2024

De la clasicul alb până la minimalistul french, am creionat o listă cuprinzătoare de modele de unghii de nuntă pentru fiecare tipologie de mireasă. Sigur vei găsi ceva pe placul tău în GALERIILE FOTO de mai jos!

„Pentru a vă asigura cea mai fresh manichiură în ziua cea mare, cel mai bine este să nu vi le faceți cu mai mult de trei zile înainte de eveniment”, este de părere manichiurista Juli Russell. „Acest lucru înseamnă că vor fi fresh în ziua nunții, dar frumoase și pentru câteva dintre activitățile de dinaintea acesteia”, a completat, pentru Glamour.

Alb, roz pal și nude lăptos

Simple și elegante, unghiile de o singură culoare sunt, în continuare, alegerea multora dintre noi, indiferent de eveniment sau de perioada anului în care ne aflăm. Culorile-vedetă în ceea ce privește manichiura mireselor sunt culorile deschise și ușor transparente, precum albul, rozul pal și nude-ul. Această manichiură discretă este perfectă pentru miresele care își doresc un look cât mai natural.

Citește și: Modele de manichiură semipermanentă perfecte pentru vară în 2024. Ilustrațiile fructate, efectul perlat și contrastele cromatice, în topul tendințelor / Galerie foto

Efect perlat/sidefat

Unghiile cu efect perlat și sidefat au revenit în trend odată cu apariția lui Hailey Bieber la Gala Met 2022. Modelul a optat pentru o manichiură delicată, popularizată drept manichiura „glazed donut” (gogoașa glazurată). Foarte repede, aceasta a devenit cea mai cerută manichiură din ultimii doi ani.

Citește și: Culoarea pentru pedichiură care va face furori vara asta. Specialiştii sunt de acord!

Efect de marmură

Unghiile care imită efectul de marmură și-au pierdut treptat din popularitate în ultima vreme. Nu și-a pierdut însă din grație, și rămâne un model îndrăgit de miresele care iubesc detaliile.

Citește și: Care este legătura dintre aspectul unghiilor şi sănătatea organismului

French

Manichiura french rămâne una dintre favorite în general, nu doar în ziua nunții. Foarte interesantă este evoluția acestui model de-a lungul timpului. Dacă până acum se rezuma la o singură culoare, de obicei albul, acum, unghiile french pot fi multicolore, în stil marmură, cu sclipici sau cu accesorii precum perlele și ștrasurile.

Citește și: Care sunt avantajele unghiilor false. Ce manichiuri se poartă în 2024

Baby boomer

Tot un fel de french este și manichiura baby boomer. Diferența o face efectul de degrade. În locul unei distincții clare între nuanța de pe vârful unghiei și restul acesteia, aici, aspectul inedit este dat de îmbinarea perfectă dintre vârf și culoarea naturală a unghiei. De regulă, cele două nuanțe sunt similare și ușor transparente.

Citește și: Ce manichiură purtăm în 2024. Unghiile cu efect de reptilă, la mare căutare

Perle

De-a lungul secolelor, perlele au fost asociate cu feminitatea, puritatea și pacea. Așadar nu ne surprinde că au devenit un accesoriu popular și în arta manichiurii. În funcție de dimensiunea lor și de amplasament, perlele conferă un plus de eleganță manichiurii de mireasă.

Citește și: Manichiura semipermanentă acasă – sfaturi și trucuri esențiale

Imprimeu floral

Nu orice imprimeu floral este adecvat în ziua nunții. Unele sunt mult prea jucăușe pentru un astfel de eveniment. Există însă câteva modele de o finețe remarcabilă care s-ar integra de minune în peisajul unei nunți la marginea pădurii.

Foto: Pinterest

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton