Tunsori pentru păr subțire și rar. Bobul italian și bobul franțuzesc, printre favoritele vedetelor de la Hollywood. Care este diferența dintre ele

.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții rapide pentru a adăuga un plus de volum părului vostru fin și rar, cel mai ușor și mai rapid mod este cu ajutorul unei tunsori șic. Vestea bună este că există o mulțime de opțiuni din care puteți alege, dacă vă confruntați cu pierderea părului sau aveți firul de păr subțire.

Opt tunsori pentru păr fin și rar

Dacă părul vostru este subțire, există și o mulțime de coafuri care pot crea iluzia unui păr mai plin și dens, printre care uscatul cu peria pentru volumul anilor ’90 și buclele lejere.

Citește și: Coafuri şi tunsori pe care doar cele din generaţia Z le vor încerca. Femeile mileniale nu vor avea curaj!

Breton subțire

Bretonul subțire este o modalitate ușoară de a oferi volum părului subțire, susține Andrew Fitzsimons, hairstylist pentru celebrități. Această tunsoare nu numai că încadrează fața, dar oferă și fluiditate părului.

Tunsoarea shag

Tunsoarea shag își are rădăcinile în anii ’70 și se caracterizează prin multe straturi și un aspect dezordonat. Varianta din 2024 este mai soft, păstrând elementele rebele în doze mai mici. Prin trepte subtile, tunsoarea shag oferă un plus de dimensiune și de definire părului.

Citește și: Culori de păr pe care să le încerci în această vară. Caramel Latte, nuanța adorată de vedete / Galerie foto

Bob drept

Părul tinde să se subțieze cu cât crește mai lung, așa că o tunsoare scurtă este o alegere înțeleaptă. Hairstylistul Irinel de León susține că bobul drept oferă un volum natural, datorită liniei drepte și pline de păr din partea de jos.

Tunsoare în trepte care încadrează fața

Una dintre cele mai populare coafuri pentru părul subțire este tunsoarea în trepte care încadrează fața. Acestea nu numai că adaugă definire, dar oferă și densitate și dinamism.

Citește și: Care sunt cele mai la modă împletituri în toamna asta, indiferent de textura sau lungimea părului

Tunsoare în trepte lungi

Pentru părul lung și subțire, De León sugerează să optați pentru trepte lungi. În momentul coafării, hairstylistul recomandă, de asemenea, să folosiți gel de păr pentru a fixa treptele mai scurte.

Bob italian și bob franțuzesc

Andrew Fitzsimons recomandă această tunsoare pentru părul ondulat și creț, pentru a da formă părului. Bobul italian are vârfurile voluminoase și ușor rotunjite către interior deasupra umerilor, spre deosebire de bobul franțuzesc, ale cărui vârfuri sunt mai subțiri și ciufulite și ondulate către față în zona bărbiei sau pomeților. Aceste tunsori sunt o alegere excelentă deoarece oferă fluiditate.

Citește și: Coafurile pentru care optează vedetele de la Hollywood care au părul fin cu tendință de îngrășare

Tunsoare fluture

Tunsoarea fluture oferă volum oricărei texturi de păr, dar Fitzsimons o recomandă în special persoanelor cu părul ondulat și creț. „Cel mai bun lucru la acest stil este că lungimile pot varia, așa că este un look ușor de realizat dacă vrei ca textura ta naturală să fie pusă în valoare”, spune el.

Tunsoarea „the Rachel”

„Tunsoarea the Rachel este o tunsoare retro, care oferă volum cu șuvițe și care îmbrățișează cumva tenul, acesta fiind pus în evidență de un coafat specific, cu ajutorul periei rotunde”, a declarat Adrian Trif, pentru Unica.ro.

Foto: Profimediaimages.ro; Pinterest; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton