Trucuri de frumusețe pentru noapte

.
Pielea, tenul și părul trebuie îngrijite atât ziua, cât și pe timpul nopții, pentru a fi sigură că le menții acel aspect sănătos și strălucitor 24 de ore pe zi.

Citește și: Ce rutină de frumusețe au fotomodelele dimineața. 

Hidratarea podoabei capilare

Hairstiliștii spun că e indicat să folosești o mască pentru păr o dată pe săptămână și, ideal, să o lași să acționeze cel puțin jumătate de oră înainte de a clăti temeinic părul. Ba mai mult, tot ei recomandă ca, măcar o dată pe lună dacă ai vreme, să aplici ulei de cocos pe lungimea întregului păr. Uleiul de cocos este extrem de hidratant și de benefic atât pentru firul de păr, cât și pentru scalp. Întinde uleiul de cocos pe păr seara, înainte de culcare, acoperă-ți părul cu o cască sau fă-ți un turban dintr-un prosop și clătește ferm părul abia a doua zi de dimineață, folosind un șampon purificator pentru a elimina excesul de grăsime. Îți vei descoperi părul mătăsos și extrem de hidratat. Recomandarea mea: Ulei de cocos, 30,70 lei, plantum.ro și șamponul Purifying cu ceai alb, Londa Professional, 33 lei.

Folosește creme eficiente

Serumurile și cremele de noapte au marele avantaj că includ o listă de ingrediente extrem de benefice pentru ten, însă majoritatea nu se împacă bine cu razele soarelui, așa că e cel mai bine să le folosești în timp ce îți faci odihna noctură. Alege serumul în funcție de problema pe care vrei să o remediezi sau pe care îți dorești să o previi, însă orientează-te și către produse care conferă luminozitate și creme pentru zona delicată a ochilor. Recomandarea mea: Eye Contour Balm, Clarins, 147 lei și Esență pentru luminozitate Amway ARTISTRY Ideal Radiance, amway.ro, 382,09 lei.

Odihnă binemeritată

Fețele de pernă din mătase pot părea un lux, dar atenție. Mătasea ajută firele de păr să nu se mai rupă pe timpul nopții, de la mișcările pe care le faci involuntar în timpul somnului și, de asemenea, în timp vei sesiza că nici părul nu se mai electrizează la fel de mult. Merită investiția!

Citește și: Ce tunsori se poartă în toamna 2016. 

Pont de păr

Șampoanele uscate prind din ce în ce mai mult teren, și pe bună dreptate! Acest produs minunat te salvează în situațiile acelea neplăcute când realizezi că nu mai ai timp să îți speli părul, dar totuși trebuie să arăți impecabil. Hairstiliștii recomandă să aplici șamponul uscat chiar de seara, înainte de culcare. Sigur că nu e greșit să îl folosești dimineața sau chiar înaintea momentului când ai nevoie să îți aranjezi părul. Dar dacă aplici o tură la rădăcini înainte să adormi, șamponul uscat va avea timp toată noaptea să absoarbă excesul de sebum. Recomandarea mea: Șampon uscat cu lapte de ovăz, Klorane, 150 ml, 55 lei

Foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton