Top 7 coafuri purtate de Meghan Markle de-a lungul anilor. Cum poţi să le recreezi în câţiva paşi

.

Meghan Markle, Ducesa de Sussex, nu este doar un icon de stil pentru ținutele sale impecabile și machiajul perfect, ci și pentru coafurile sale variate și mereu la modă. De la cocuri elegante la bucle lejere, Meghan a purtat de-a lungul anilor o mulțime de stiluri, fiecare reflectând ocazia și personalitatea ei vibrantă. Care sunt cele mai memorabile coafuri ale Ducesei de Sussex și cum le poţi recrea în doar câţiva paşi.

Top 7 coafuri ale lui Meghan Markle de-a lungul anilor

Meghan Markle a reușit să îmbine eleganța clasică cu un strop de modernitate în numeroasele sale apariții publice, inclusiv prin varietatea impresionantă de coafuri pe care le-a adoptat de-a lungul timpului. Aceste coafuri nu doar că reflectă personalitatea sa vibrantă, dar sunt și surse constante de inspirație pentru femeile din întreaga lume, dornice să reproducă aceste stiluri sofisticate.

Citeşte şi: Designerul britanic care nu vrea să o îmbrace pe Meghan Markle: „Le prefer pe Kate și Camilla”

Citeşte şi: Tunsoarea în forma literei C, din nou, în trendurile din 2024! Ce vedete au optat pentru acest hairstyle

Bucle mari și egale

Un look de bază al Ducesei de Sussex e reprezentat de buclele mari și egale, fiind perfecte pentru a adăuga o finisare rafinată oricărei ținute. Aceste bucle nu necesită retușuri pe parcursul zilei, fiind ideale pentru femeile ocupate. Pentru a copia acest look, folosește un ondulator cu butoi larg pentru a obține bucle lejere și finalizează look-ul cu un pic de fixativ cu menținere medie.

Citeşte şi: Greșelile pe care trebuie să le eviți vara dacă ai părul creț sau ondulat. Uscătorul nu mai e indicat

Bucle de sirenă

Aceste bucle sunt ideale pentru o seară în oraș când vrei să faci o impresie puternică. Ele sunt mai adânci și mai voluminoase decât buclele obișnuite ale lui Meghan Markle, adăugând un impact vizual deosebit. Folosește bigudiuri pentru a obține volum fără efort.

Suvița unică

Pentru evenimente speciale, soţia Prinţului Harry preferă adesea să-și prindă părul, dar adaugă o suviță ondulată pentru a da un aspect casual și pentru a împiedica coafura să fie prea rigidă. Această suviță adaugă un element de stil și rafinament oricărei coafuri.

Coc bufant cu şuviţe late

Un coc înalt este întotdeauna o decizie excelentă pentru a menține părul departe de umeri, mai ales în zilele cu temperaturi ridicate, și pentru a crea un aspect elegant pentru un eveniment, iar aspectul voluminos al acestei coafuri adaugă o notă de glam care credem că s-ar potrivi pentru orice ocazie. Alegerea șuvițelor late care încadrează fața, în locul celor mai subțiri, contribuie la impresia de glam a acestui look.

Coc neted cu cărare pe mijloc

Epitomul unui coc clasic și neted, cărarea centrală adaugă un finisaj flatant acestui stil strâns, în timp ce poziționarea cocului accentuează cu adevărat trăsăturile feței Ducesei. Folosește un pieptene pentru secționare pentru a obține cărarea perfectă și finalizează cu un gel pentru fire rebele pentru a asigura un finisaj perfect neted.

Coadă prinsă la baza capului

Coada prinsă la baza capului reprezintă un look elegant care se potrivește atât pentru evenimente de zi, cât și de seară. Pentru un touch modern, înfăşoară o şuviţă de păr în jurul elasticului cu care ai prins coada, aşa cum a făcut şi Meghan. Totodată, stilul cu cărare pe mijloc, adaugă un finisaj flatant și rafinat acestui look aparent casual.

Păr îndreptat, lăsat pe spate

Ne place acest look pentru o seară elegantă sau un eveniment formal, atunci când vrei să te simţi superbă fără să stai prea mult în oglindă. Finisajul drept și neted este pus în valoare de cărarea pe mijloc, care îi flatează trăsăturile, dar şi de decizia Ducesei de a-și prinde părul în spatele urechilor. Acest stil conferă mai multă formă și lasă machiajul strălucitor să iasă în evidență.

Aceste coafuri ale lui Meghan Markle nu doar că inspiră, dar demonstrează și versatilitatea și eleganța pe care le poate aduce o coafură bine aleasă. Cu puțină îndemânare și produse potrivite de styling, fiecare femeie poate recrea aceste stiluri pentru a obține un look deosebit, potrivit pentru diverse ocazii și preferințe personale.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton