Top 10 cele mai complimentate parfumuri pe care să le porți în 2024

.

Ești în căutarea unui nou parfum și ai nevoie de câteva sugestii? Ai ajuns în locul potrivit! În continuarea articolului vei descoperi top 10 cele mai complimentate parfumuri pentru un 2024 cât se poate de aromat.

Nu recomandăm achiziționarea de parfumuri doar pentru că acestea sunt pe placul altora, ci pentru că vă plac, în primul rând, vouă, și, implicit, vă transmit o stare de bine. Cu toate acestea, un parfum complimentat este, să nu uităm, un parfum rezistent, o calitate esențială pentru un astfel de produs.

Care sunt 10 cele mai complimentate parfumuri pe care le poți purta în 2024

În plus, parfumurile se „manifestă” diferit în funcție de purtător. Astfel, dacă ești complimentată adesea pentru parfumul pe care îl porți, asta înseamnă că ți se și potrivește. Descoperă top 10 cele mai complimentate parfumuri pentru 2024, potrivit blogului The Fashion Fold.

Fort & Manlé – Bojnokopff

Parfumul Bojnokopff miroase a tutun de pipă. Acest miros se estompează în primele ore, lăsând loc mirosului de lemn de agar, care nu reușește însă să eclipseze aroma de tutun. Bojnokopff are notă de vârf de ciocolată. Notele de mijloc sunt de lavandă și vanilie, iar notele de bază de lemn de cedru, vetiver, gaiac și lemn de agar.

Christian Louboutin – Loubikiss

Parfumul Loubikiss este genul de esență pe care o poți purta la o întâlnire sau pe care o poți aplica discret în zilele de mers la birou. Nota sa de vârf este iasomia, nota de mijloc este tuberoză, iar nota de bază este de mosc. Loubikiss este un parfum destul de copleșitor și de rezistent.

Citește și: Parfumurile preferate de familia regală britanică. Kate Middleton alege aceeași aromă de câțiva ani

Guerlain – Patchouli Ardent

Parfumul Patchouli Ardent este foarte puternic și are o dulceață deosebită, care s-ar putea să nu fie pe placul tuturor, notează The Fashion Fold. Patchouli Ardent are note de vârf de smochină, piper negru și roz. Notele de mijloc sunt de lemn de cedru, paciuli și trandafir, iar notele de bază sunt de piele și mosc.

Perris Monte Carlo – Tubéreuse Absolue

Parfumul Tubéreuse Absolue are note de vârf de bergamot, cardamom, galbanum și lavandă; note de mijloc de gardenie, iasomie și tuberoză; și note de bază de cedru, mosc, floare de portocal și vetiver. Vetiverul are un miros rezistent și inconfundabil. De aceea, este deosebit de apreciat în domeniul parfumeriei.

Citește și: Delia Matache, obsedată de parfumuri: „Am început să le ascund”

Prada – La Femme L’Eau

Parfumul La Femme L’Eau are notă de vârf de mandarină, care contrastează perfect cu notele florale din compoziția sa. La Femme L’Eau are note de vârf de plumeria și mandarină. Notele de mijloc sunt de tuberoză și Ylang Ylang, iar notele de bază sunt lemnoase.

Vilhelm Parfumerie – The Oud Affair

Parfumul The Oud Affair este unul cald, ceea ce îl face perfect pentru iarnă. The Oud Affair are note de vârf de ghimbir și miere, notă de mijloc de tutun și note de bază de vanilie și de lemn de agar. Vanilia se simte instantaneu, iar agarul nu este foarte puternic.

Citește și: Ce parfumuri ți se potrivesc, în funcție de zodie

Nasomatto – Narcotic V

Parfumul Narcotic V, cunoscut și drept Narcotic Venus, este destul de discret. Deși este un extract de parfum, acesta nu rezistă foarte mult, poate aproximativ până la șase ore, relatează The Fashion Fold. Narcotic V are note de vârf de tuberoză, note de mijloc de iasomie și crin și note de bază de condimente.

Tauer Perfumes – No 05 Incense Extrême

Intensitatea parfumului Incense Extrême este extremă, fiind complimentat de la 8 metri distanță, potrivit The Fashion Fold. Notele de vârf sunt de coriandru si petitgrain, notele de mijloc sunt tămâie și rădăcină de Orris, iar notele de bază sunt lemnoase, remarcându-se cedrul și ambra.

Citește și: Cum faci diferența dintre parfum, apă de toaletă sau apă de parfum

Chanel – Allure Sensuelle

Parfumul Allure Sensuelle este foarte similar parfumului Chanel No. 5, ambele fiind create de același parfumier. Notele de vârf sunt bergamotă, mandarină, paciuli, piersici și piper roz, notele de mijloc sunt fructe uscate, iris, iasomie și trandafir, iar notele de bază sunt ambra, lavanda, paciuli, lemnul de santal, note picante, vanilie și vetiver.

Hermès – Hermessence Ambre Narguilé

Hermessence Ambre Narguilé este, la fel ca The Oud Affair, un parfum potrivit pentru sezonul rece, însă nu înseamnă că ar trebui evitat în restul anului. Are note de vârf de benzoină, miere și vanilie, note de mijloc de caramel, scorțișoară, orhidee, rom și boabe de tonka și note de bază de cumarină, mosc și tutun.

Foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton