Suma colosală pe care o manichiuristă o câștigă într-o singură zi. Cum arată o manichiură de 800 de lei

.

O manichiuristă câștigă zeci de mii de lei aproape zilnic. În mediul online, tânăra a dezvăluit că își începe programul la 9 dimineața și reușește, în medie, să realizeze în jur de șapte-opt manichiuri pe zi.

Suma colosală pe care o manichiuristă o câștigă într-o singură zi

Aran este o tânără manichiuristă din Florida, SUA, care câștigată zilnic zeci de mii de lei pentru manichiurile pe care le realizează. Aproape fiecare manichiură depășește 100 de dolari, echivalentul a aproximativ 450 de lei.

Pe 27 iulie, Aran a publicat un videoclip în care a arătat toate cele opt manichiuri pe care le-a realizat într-o singură zi de lucru, însoțite și de prețuri.

Prima clientă și-a dorit o manichiură de inspirată de tărâmul zânelor. Modelul a costat-o 156 de dolari, echivalentul a aproximativ 700 de lei. A doua clientă și-a dorit ceva mai simplu, un french roz pal cu flori albe, care a costat-o 150 de dolari, echivalentul a aproximativ 670 de lei.

Citește și: 7 cele mai frumoase plaje din lume. Arată atât de ireal încât ai crede că sunt create de AI / Galerie foto

Citește și: Restaurantul cu cele mai bizare mâncăruri din lume. Fluture liofilizat, insecte vii și desert din sânge de porc / Foto&Video

Citește și: Cum arată cea mai ciudată cameră din lume. Turul încăperii, viral pe Instagram și TikTok / Foto

Cum arată o manichiură de 800 de lei

A treia clientă a vrut un model de unghii în nuanțele roșu, verde și auriu, cu o sabie pe una dintre unghii. În ziua respectivă, aceea a fost cea mai scumpă manichiură realizată de Aran. Modelul a costat nu mai puțin de 180 de dolari, adică aproximativ 800 de lei. A patra clientă a optat pentru un model jucăuș, în culori vibrante. Rezultatul a costat-o 146 de dolari, adică aproximativ 650 de lei.

A cincea clientă și-a dorit o manichiură pentru aniversarea ei pe care a cheltuit 170 de dolari, adică aproximativ 760 de lei. A șasea clientă a optat pentru o manichiură simplă, inspirată de Hailey Bieber. Modelul cu pigment perlat a costat 120 de dolari, echivalentul a aproximativ 535 de lei.

Penultima clientă a vrut unghii aurii pentru festivitatea de absolvire a facultății și a cheltuit 140 de dolari pe ele, respectiv 624 de lei. Ultima, dar nu cea din urmă clientă a ales extensii cu gel în valoare de 120 de dolari, echivalentul a aproximativ 535 de lei.

Astfel, la finalul unei singure zile, Aran a făcut 1182 de dolari, echivalentul a aproximativ 5260 de lei. Acești bani reflectă experiența și creativitatea ei, precum și investiția sa în produsele de calitate pe care le folosește.

Foto: Instagram/@nailsbyaran

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton