Secretele vedetelor pentru o piele perfectă. Cum își îngrijesc tenul Cate Blanchett, Sofia Vergara și Lea Michelle

.

Vedetele de la Hollywood arată întotdeauna impecabil. Celebritățile se mândresc cu o piele fină și hidratată și mereu ne-am întrebat cum reușesc să se întrețină atât de bine.

Deoarece menținerea unei imagini clare este practic în fișa postului lor, majoritatea vedetelor au la dispoziție estetitcieni și dermatologi de talie mondială. Însă, tocmai datorită faptului că sunt înconjurate de experți, starurile au dobîndit propriile cunoștințe atunci când vine vorba să își mențină pielea pregătită pentru aparițiile spectaculoase de pe covorul roșu.

Secretele vedetelor de la Hollywood pentru o piele perfectă

Mai multe vedete de la Hollywood au dezvăluit care sunt secretele lor pentru a avea pielea curată, hidratată și strălucitoare în fiecare moment al zilei.

Printre cele care s-au arătat dispuse să vorbească despre trucurile pe care le folosesc se numără Cate Blanchett, Lea Michelle, Sofia Vergara, Priyanka Chopra și Olivia Pelermo.

„Încep fiecare zi cu exfolierea feței”, a declarat Christie Brinkley.

„Este ceva ce am făcut în ultimii 40 de ani. Simt că a contribuit cu adevărat la felul în care pielea mea a arătat: proaspătă și netedă. Acum patruzeci de ani, am citit un articol care spunea că bărbații arată întotdeauna cu cinci ani mai tineri decât femeile care au aceeași vârstă. Ei se bărbieresc zilnic, iar astfel pielea lor a fost exfoliată și a părut mereu mai tânără. Folosesc exfoliatorul din linia mea de îngrijire a pielii pentru că este blând. Întreaga linie a fost modelată după ritualul de îngrijire a pielii pe care îl am deja”, a mai spus actrița.

Pe de altă parte, Lea Michele este adepta consumului de apă.

„Beau multă apă și dorm mult. Știu că este un clișeu, dar cea mai mare diferență pe care o văd la pielea mea este atunci când sunt odihnită. Asta face o mare diferență la modul în care pielea ta strălucește – textura și culoarea pielii tale”, a mărturisit Lea Michele.

Olivia Culpo are o altă abordare atunci când vine vorba de îngrijirea pielii sale

„După ce am lucrat cu esteticianul meu am început să înțeleg că sănătatea pielii depășește cu mult felul în care vă curățați pielea în fiecare zi sau ce puneți pe ea local. Mi-am dat seama de importanța unei abordări holistice de îngrijire a pielii”, a spus Olivia.

„Pentru a scăpa de erupții, mi-am schimbat dieta. Am încercat să încorporez mai multe verdețuri și să elimin lactatele. Acest lucru a făcut o asemenea diferență. Sinceră să fiu am o slăbiciune pentru înghețată, care conține atât zahăr, cât și lactate, ceea ce poate fi greu de digerat de organism. Odată ce am eliminat-o o perioadă din dieta mea și am adăugat mai multe verdețuri, pielea mea a început să se curețe”, a explicat Olivia Culpo.

Citește și: Chic și rapid! Tunsorile și coafurile franțuzești sunt în trend și merită să le încerci. Cum se obțin

Citește și: Greșelile pe care trebuie să le eviți vara dacă ai părul creț sau ondulat. Uscătorul nu mai e indicat

Cate Blanchett a eliminat stresul din viața ei pentru o piele mai frumoasă

„Cred că orice puteți face pentru a elimina stresul vă va oferi o strălucire. Acesta este răspunsul numărul unu. Mai fac și masaj, atunci când pot”, a dezvăluit Cate Blanchett, citată de Byrdie.com.

Cercetătorii au descoperit că stresul poate avea un impact major asupra organismului, ducând chiar la inflamații și îmbătrânirea timpurie a pielii. Cum stresul poate agrava afecțiunile pielii, este recomandat să vă rezervați câte o zi doar pentru voi, pentru o zi relaxantă la spa sau doar o baie liniștitoare. Pielea ta va rămâne astfel netedă și frumoasă.  

Leona Lewis folosește ingrediente calitative

Pentru a se asigura că pielea ei arată impecabil, Leona Lewis spune că întotdeauna folosește ingrediente care provind din sursă sigură.

„Produsele mele principale vin de fapt din bucătăria mamei mele. Ea este herbalist și ne facem propriile noastre creme și uleiuri. Cheia este uleiul, totuși, care vine de la bunica mea din Guyana. Avea cea mai uimitoare piele și eu îi urmez regimul”, a mărturisit celebra artistă.

Într-adevăr, calitatea unui ingredient poate avea un mare efect asupra felului în care acesta acționează asupra pielii. Produsele de o calitate mai bună sunt mai ușor absorbite în piele, iar aceasta va arăta mult mai bine într-un timp mai scurt.

Citește și: Machiajul care te întinerește. Trucuri simple cu care nu dai greș, recomandate de make-up artistul vedetelor

Citește și: Cea mai cerută intervenție estetică în rândul bărbaților. Ce-și doresc reprezentanții sexului puternic

Priyanka Chopra își pregătește singură produsele de înfrumusețare

„Am tone de secrete de frumusețe și rețete care au fost transmise de la o generație la alta, ca să zic așa, și continuă să funcționeze ca prin magie… O mască foarte ușor de creat, care vă va ajuta să vă lumineze pielea folosește iaurtul ca ingredient principal”, a spus Priyanka Chopra.

„Doar amestecați părți egale de iaurt și fulgi de ovăz (aproximativ 1-2 linguri fiecare) cu turmeric (aproximativ 1-2 lingurițe). Se amestecă, se aplică și se lasă timp de o jumătate de oră și se spală cu apă călduță”, a dezvăluit soția lui Nick Jonas cum se realizează cea mai bună mască pentru ten.

S-a descoperit că iaurtul și fulgii de ovăz au beneficii pentru piele. Studiile au arătat că măștile faciale care conțin iaurt ajută pielea să reșină umiditatea, să pară mai strălucitoare și să își mențină elasticitatea. Pe de altă parte, fulgii de ovăz au rol antiinflamator și ajută la ameliorarea roșeții, a uscăciunii și a pruritului.

Erin Heatherton și Olivia Palermo au o abordare mai simplă

Erin Heatherton, fost model Victoria Secret, spune că preferă să folosească mai puține produse în frumusețare.

„Uneori, folosirea prea multor produse poate irita pielea. De câteva ori pe săptămână, când pielea mea nu este îngrozitor de suprasolicitată, cel mai bun lucru este să-mi clătesc fața cu apă caldă. De asemenea, consumați o mulțime de alimente bogate în vitamina A pentru a ajuta la menținerea pielii curate”, spune celebrul model.

Și Olivia Palermo are o rutină mai simplă, care nu implică utilizarea multor produse.

„Stai departe de soare, bea multă apă și găsește cremele care funcționează cel mai bine tipului tău de piele. De asemenea, mănâncă multe fructe de pădure – sunt pline de antioxidanți”, este sfatul dat de aceasta.

Sofia Vergara încearcă o mulțime de produse

Sofia Vergara este una dintre cele mai îndrăgite actrițe. Actrița columbiană în vârstă de 51 de ani are un ten impecabil.

„Când aud pe cineva că spune că un produs este bun sau benefic, îl cumpăr. Îmi place să încerc totul. Iubesc fiecare produs. Și încerc să mă îngrijesc cât pot de mult”, a declarat Sofia Vergara.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu vedetele care și-au dezvăluit trucurile pentru o piele perfectă

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton