Produsele de beauty preferate de vedete

.
Karlie Kloss

Celebrităţile ne inspiră când vine vorba de stilul de viaţă şi de felul în care ne alegem produsele de frumuseţe. Iată secretele lor!

Ce au în comun Karlie Kloss, Alexa Chung, Jessica Alba şi alte vedete de la Hollywood pe care pur şi simplu le adorăm? E simplu – pasiunea lor pentru o viaţă sănătoasă şi frumoasă şi pentru produse de calitate, care să le devină indispensabile în trusa lor de machiaj şi de îngrijire.

Citeşte şi 5 ingrediente care te scapă de coşuri 

Topmodelul internaţional Karlie Kloss spune că în cazul ei, aspectul sănătos al pielii e cel mai important. Desigur, alimentaţia corespunzătoare, hidratarea corectă şi somnul sunt trei condiţii importante pentru a-ţi păstra pielea sănătoasă. În plus, Karlie recunoaşte că în trusa ei de zi cu zi vei descoperi o cremă BB, o mascara intensă, fard de obraz tip cremă şi poate un tuş pentru ochi, pentru acele seri speciale cu prietenii. Şi noi votăm look-urile naturale!

Karlie Kloss pe covorul rosu

 

Alexa Chung

Alexa Chung este un fashion icon în adevăratul sens al cuvântului! Deşi tânăra colaborează cu mulţi make-up artişti, care îi ştiu preferinţele în funcţie de tipul de ten pe care îl are, Alexa declară că e dependentă de spray-ul cu apă termală. Spray-urile cu apă termală ajută pH-ul pielii să se echilibreze şi pot fi folosite ca bază de machiaj, înainte de aplicarea cremei hidratante zilnice sau a serumului, imediat după ce ai aplicat machiajul, pentru conservarea acestuia, dar şi pe parcursul lungilor zile de vară, atunci când vrei să îţi revigorezi tenul.

Jessica Alba

Actriţa cu origini latine este mama a două fetiţe, dar şi o femeie de afaceri de succes. Compania ei, Honest Beauty produce cosmetice cu ingrediente naturale şi a pornit de la lansarea unei game de produse eco-friendly pentru bebeluşi. Jessica nu se desparte de crema de faţă cu protecţie solară, în timp ce crema hidratantă este „sfântă“ de dimineaţă. În plus, trucul ei pentru o piele uşor bronzată este să folosească o pudră cu particule sclipitoare.

Jessica Alba pe covorul rosu

 

Citeşte şi Reguli pentru a-ţi păstra părul sănătos

Kelly Rowland

Artista nu poate renunţa la o mascara care îi asigură volum din belşug genelor ei! În plus, LaTasha Wright, make-up artistul care lucrează cu vedeta a dezvăluit câteva ponturi legat de preferinţele lui Kelly în materie de machiaj şi îngrijire. Astfel, aceasta recomandă să foloseşti cu încredere nuanţele electrice la ochi şi rujurile în tonuri îndrăzneţe de roz atunci când ai tenul închis la culoare şi să nu te fereşti să le porţi ori de câte ori simţi nevoia unui look care să atragă toate privirile.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton