Modele de manichiură semipermanentă perfecte pentru vară în 2024. Ilustrațiile fructate, efectul perlat și contrastele cromatice, în topul tendințelor / Galerie foto

.

Vara lui 2024 este despre culoare atât în ceea ce privește moda, cât și modelele de manichiură semipermanentă. Este o perioadă în care experimentăm cu nuanțe vibrante, imprimeuri florale, ilustrații grafice și modele fructate. Inspiră-te din galeria foto de mai jos, unde am selectat o varietate de modele de manichiură semipermanentă pentru toate gusturile.

Manichiura semipermanentă ideală pentru vară 2024

Manichiura este o artă care îmbină precizia și creativitatea pentru a aduce eleganță și culoare în viețile noastre. O manichiură reușită generează o stare de bine, dar și admirația celor care ne împărtășesc gusturile. Este o modalitate de a ne exprima, dar și de a ne arăta respectul față de contextele în care ne aflăm.

Puțin din toate

Anotimpul cald ne stimulează să facem alegeri spontane, fie ele vestimentare sau de beauty. În ceea ce privește unghiile, vara aceasta observăm o înclinație către alăturarea de culori, forme și texturi din povești aparent complet diferite, rezultatul fiind un „haos controlat” și imposibil de ignorat. Printre adeptele acestui nou trend se numără modelul Hailey Bieber și actrița și cântăreața Keke Palmer.

Citește și: Ce culori de unghii sunt la modă în vara asta. Moduri în care să îţi faci manichiura pentru festivalurile din 2024

Efectul cromat

Un trend din ce în ce mai popular în ultimii ani îl reprezintă unghiile cromate, care le-au cucerit pe Megan Fox, Dua Lipa și Kylie Jenner, printre multe alte vedete. Aflat la granița dintre efectul metalic și cel de oglindă, efectul cromat este un model de unghii din ce în ce mai purtat.

Citește și: Culoarea pentru pedichiură care va face furori vara asta. Specialiştii sunt de acord!

Imprimeuri geometrice, florale și fructate

O alegere sigură rămân imprimeurile geometrice, florale și fructate. Citricele sunt vedetele sezonului cald, culorile galben, portocaliu și verde fiind câteva dintre favorite. La fel este și roșul, o alegere elegantă și în restul anului, nu doar vara.

Citește și: Care este legătura dintre aspectul unghiilor şi sănătatea organismului

Efectul perlat

O tendință ceva mai nouă sunt unghiile perlate, alegerea preferată a din ce în ce mai multor mirese, dar nu numai. Indiferent de nuanța de la bază, efectul perlat sau cel de oglindă oferă un plus de finețe fiecărei manichiuri.

Citește și: Care sunt avantajele unghiilor false. Ce manichiuri se poartă în 2024

Contraste cromatice

Rămân populare și nuanțele neon, manichiura french curcubeu, precum și contrastele jucăușe de culori, printre care amintim roz și roșu, verde și mov și portocaliu și albastru. Mai sunt multe altele, însă. Descoperă în GALERIA FOTO de mai sus o mulțime de modele perfecte pentru noua ta manichiură semipermanentă!

Foto: Instagram/@haileybierber; @nailsbyzola; @nailsbypaular; @simlynail; @raelondonnails

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton