Mască pentru ridurile de pe gât şi decolteu

.

Acordăm o atenţie sporită îngrijirii tenului, însă la fel ca pielea acestuia şi pielea de pe gât şi decolteu îmbătrâneşte. Dacă vrei să preîntâmpini această problemă, azi îţi propunem o mască pentru gât şi decolteu, pe bază de avocado.

Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie:

  • Un avocado bine copt
  • Zeama de la jumătate de lămâie
  • O lingură de zaţ de cafea
  • Două linguri de ulei de măsline

Cum se prepară:

Pasează avocadoul foarte bine cu o furculiţă, până când obţii o pastă. Adaugă apoi sucul de lămâie. Acesta are dublu rol – unul estetic, pentru a păstra avocadoul verde, mai exact pentru ca acesta să nu oxideze, şi unul foarte util, deoarece lămâia ajută şi la eliminarea petelor de pe decolteu. Apoi amestecă pasta rezultată cu zaţul de cafea şi uleiul de măsline.

Cum se foloseşte:

Aplică pasta rezultată pe gât şi pe decolteu. Cel mai bine ar fi să stai întinsă, pentru a evita ca amestecul să cadă. Relaxează-te 20 de minute, timp în care masca va acţiona.

Cafeaua din acest amestec stimulează circulaţia sângelui de la suprafaţa epidermei, avocadoul şi uleiul hidratează, iar lămâia, după cum spuneam, îndepărtează petele de pe decolteu. Este o mască foarte uşor de realizat şi accesibilă, din punct de vedere al ingredientelor, care va da rezultate sigure, dacă o vei folosi săptămânal.

Foto: femeie frumoasa/ Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton