Cum să obții ușor un păr cu volum

.
Parcă nu îți place când, după anotimul rece, purtând căciuli într-una, părul tău arată pleoștit și se electrizează ușor. Iată câteva reguli prin care să obții un păr cu volum.

Citește șiȘase coafuri sexy care îi înnebunesc pe bărbați.

În primul rând, află ce tip de păr ai tu. E posibil să îl evaluezi greșit singură, așa că nu te feri să ceri sfatul specialistului. Hairstilistul tău îți poate indica ce tip de păr ai și, totodată, cum poți obține volumul dorit la tipul tău specific de păr.

Dacă ai părul subțire

Folosește produse speciale, care cresc diametrul firului de păr, pregătindu-l pentru volum, recomandă Ovidiu Cristea, DESIGN TEAM Sebastian Professional România. La fel de bine se potrivesc și soluțiile care dau volum rădăcinilor părului. Combinarea două produse este de mare efect, dar în același timp și trucul de uscare este important.

Citește și: Ce înseamnă Bronde și de ce este hair trendul anului 2017!

Când îți usuci părul

Când îți usuci părul, ține capul aplecat in jos, iar jetul de aer al foehnului trebuie să fie proiectat în sens invers față de sensul natural în care crește firul de păr. Astfel, obții un volum vizibil pentru părul fin. După încălzirea părului cu ajutorul foehnului, mută uscătorul doar pe opțiunea de aer rece, adaugă stilistul.

Dacă ai părul fin

Dacă firul părului tău este fin, evită să folosești piepteni și perii cu dinți fini, deoarece acestea ordonează în mod excesiv firele de păr, iar în felul acesta pierzi volumul. Uscarea naturală a părului sau utilizarea foehnului cu aer cald și apoi rece, precum și utilizarea degetelor care masează ușor rădăcinile după aplicarea produselor, dau de cele mai multe ori rezultate excelente. Tunsorile ușor stratificate pe păr lung conferă acestui tip de păr mai mult volum, adauga stilistul Sebastian Professional.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton