Cum arată Sia fără celebrele peruci

.
A declarat în numeroase dăți că nu iubește faima și nu vrea să iasă în evidență și de aceea poartă peruci și măști care îi acoperă chipul. Dar acum Sia a apărut la Daily Front Row Awards fără celebrele sale peruci și cu un machiaj natural.

Artista a declarat, în trecut, că alege să iasă în public doar cu peruci pentru că altfel nu ar mai avea parte de intimitate. Însă a decis să facă o excepție de la această regulă.

Sia și-a arătat chipul și noul look la Daily Front Row Fashion LA Awards ce a avut loc pe 17 martie în Los Angeles, unde a ținut și un discurs.

Cântăreața a purtat o rochie neagră, simplă, marca Christian Siriano, adaptată stilului său personal cu care și-a obișnuit publicul. Creatorul a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu Sia.


Sia Kate Isobelle Furler este o cântăreață și canautoare australiană de muzică downtempo, pop și jazz. Până în prezent a lansat șapte albume de studio și a câștigat notorietate internațională la începutul anului 2010, în urma unor colaborări cu Christina Aguilera, Flo Rida și David Guetta.

 

View this post on Instagram

 

When SIA gives you an award with a song. SOUND UP it’s so amazing! 🖤

A post shared by Christian Siriano (@csiriano) on

Sursă foto: Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton