Nicoleta Luciu s-a confruntat cu mari probleme ale tenului, iar tratamentele urmate, fie că a fost vorba de creme scumpe sau de proceduri costisitoare, nu au dat rezultate.
În disperare de cauză, Nicoleta Luciu era dispusă să încerce orice pentru ca problemele ei dermatologice să dispară. Salvarea brunetei a venit de unde nu se aştepta: un tratament cu apă de argint coloidal, un remediu cunoscut încă din antichitate.
Nicoleta Luciu susţine că a testat pe faţa ei zeci de creme, măşti, loţiuni, tratamente naturiste, însă coşurile i-au dispărut abia când a început să aplice la nivelul feţei comprese cu apă de argint coloidal.
„Nu, mai am probleme cu tenul. Am scăpat de ele cu apă argintată, adică apă cu argint coloidal, acesta fiind considerat un antibiotic natural. Am și băut, dar mi-am tamponat și fața cu soluția respectivă, timp în care apa asta ar trebui ferită de lumina şi de aparatele electroasnice. Trebuie să faci pe întuneric pentru că e sensibilă la lumina. În două săptămâni mi-a trecut”, a declarat vedeta, pentru zonamondena.ro.
Ce este argintul coloidal
Argintul coloidal este o suspensie de microparticule cu dimensiunea de microni, încărcate cu sarcină electrică pozitivă, în apa deionizată, cu efect puternic antibacterian, antiviral, antifungic şi antiparazitar.
Studiile au demonstrat faptul că argintul coloidal ionic nu are reacţii adverse, în comparaţie cu antibioticele normale şi poate fi administrat fără riscul de a distruge bacteriile bune din organism. Cu alte cuvinte, are efect antibiotic, dar fără nici un efect secundar.
Moduri de utilizare
Apa din ioni de argint coloidală poate fi utilizată în mai multe moduri, în funcţie de afecţiune: pe cale orală (ingerată sau băută); inhalată sub formă de vapori fini; sub formă de clismă; duşuri, spălaturi vaginale; sub formă de picături în ochi, urechi şi nas.
Beneficii dovedite în timp
Argintul coloidal este recomandat în cazul următoarelor afecţiuni: gripă, răceli, viroze, tuse cu expectoraţie, infecţii bacteriene ale cailor respiratorii superioare şi inferioare, infecţii fungice pe piele sau unghii, acnee, sinuzite, conjuctivite, otite, herpes labial său genital, ulceraţii ale cavităţii bucale, sângerări gingivale, afte, candidoza bucală, infecţii genitale, sindromul Lyme, pneumonie, muşcături de insecte, negi, infecţii vaginale, candidoze, infecţii urinare, enterocolite, hemoragia gastrointestinală, ulceri gastrointestinal, gastrite.
(Sursa foto: Facebook)
Ultima modificare mai 24, 2016 7:10 pm