Culori intense și efect cromat, noua obsesie în materie de unghii în această toamnă. Selena Gomez și Hailey Bieber adoră această manichiură

.

Efectul cromat este la mare căutare în această toamnă, printre iubitoarele de modele de unghii care nu au cum să treacă neobservate. Citește în continuare pentru a vedea care sunt culorile-vedetă în 2024 și inspiră-te din sugestiile noastre înainte de următoarea ta vizită la manichiură.

Noua obsesie în materie de unghii în această toamnă

Unghiile de un luciu subtil și elegant și-au reintrat în drepturi în 2022, odată cu manichiura lui Hailey Bieber de la Gala MET. În seara cu pricina, modelul a optat pentru un model cunoscut ulterior sub denumirea „glazed donut”. Inițial, trendul a gravitat în jurul unghiilor albe cu efect lucios/cromat/perlat.

În prezent însă, nuanțele favorite pentru această manichiură sunt griul cu reflexii roz/mov, verdele salvie și o varietate generoasă de marouri, de la cele mai închise la cele mai deschise. Anotimpul rece nu înseamnă numai culori închise de ojă, totuși. Așadar orice nuanță de nude, mai caldă sau mai rece, funcționează în asociere cu acest model.

Manichiura este versatilă și ușor de realizat

Totodată, albastrul închis aproape negru și vișiniul sunt și ele o variantă pentru acelea dintre voi care preferați culorile mai intense și închise. Dacă vă place să experimentați mai mult cu manichiura, puteți oricând opta pentru unghii french cu efect cromat sau pentru alte modele mai complexe cu același finish strălucitor.

Efectul cromat vine în diferite intensități, de la cel mai subtil la cel mai intens și metalic rezultat, totul în funcție de pigmentul ales. Cu alte cuvinte, acest model de unghii este cât de poate de versatil. Se pliază pe preferințele fiecăreia dintre noi, iar rezultatul este aproape întotdeauna unul complimentat de cei din jur.

Ce alte modele de unghii se mai poartă în această toamnă

Dacă te-am convins să dai o șansă acestei manichiuri, intră în galeria foto de mai sus pentru a te inspira în materie de culoare, efect și model! Dacă nu te vezi purtând acest model, avem multe alte alternative grozave pentru tine, inspirate, la rândul lor, de toamnă.

Citește și: Manichiura de culoarea cireșelor negre, noul trend în sezonul rece. 10 idei super cool pe care vei vrea să le încerci imediat!

Citește și: Idei elegante de manichiuri nude pentru zilele ploioase de toamnă. Combinaţii inedite de modele

Citește și: Culorile de unghii care completează perfect orice ţinută de toamnă. Nuanţele închise sunt pe val!

Foto: Pinterest.com; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton