Culori de păr pe care să le încerci în această vară. Caramel Latte, nuanța adorată de vedete / Galerie foto

.

Suntem în plin sezon cald, soarele strălucește puternic și ești determinată să ai o vară fabuloasă. De ce? Pentru că meriți! Îți dorești o schimbare? Acum este momentul perfect să iei atitudine. Dă-ți voie să devii cea mai bună versiune a ta cu aceste culori de păr care-ți vor da un boost de încredere în sine.

Culori de păr pe care să le încerci în această vară

Vara aceasta observăm că cele mai populare sunt culorile intense și cremoase, cu reflexii calde. În GALERIA FOTO de mai sus vei descoperi o mulțime de alternative, de la cele mai naturale la cele mai excentrice.

Brunet strălucitor

Nuanțele naturale, respectiv brunetul, șatenul, blondul și arămiul niciodată nu se demodează. În 2024, însă, brunetul este mai vibrant și mai strălucitor. Pe lângă produsele de colorare blânde cu firul de păr, pentru acest efect lucios mai puteți apela la măști de păr, spray-uri de hidratare și strălucire, precum și la ulei. Nuanțele ciocolatii de păr scot în evidență și culoarea ochilor, în special pe cei verzi, albaștri și căprui deschis.

Contraste de culoare

Popularizate de filmul „The Bride of Frankenstein” (1935), Daphne Guinness din trupa Spice Girls și Rogue din seria „X-Men”, șuvițele blonde de păr care încadrează fața nu pleacă nicăieri nici în 2024. În schimb, ele evoluează. Observăm că sunt foarte populare extremele, contrastele puternice între blond platinat și brunet, sau contrastele extrem de subtile. Astfel, acest trend poate fi atât de îndrăzneț sau subtil pe cât îți dorești.

Citește și: Accesorii de păr în tendințe în 2024. Panglicile și fundele sunt din nou la modă

Citește și: Coafuri de mireasă în tendințe în 2024. Se renunță la cocuri supra ornamentate și cu volum excesiv / Exclusiv

Arămiul, culoarea-vedetă a ultimilor ani

Dintotdeauna o culoare favorită în sezonul toamnă/iarnă, arămiul a devenit una dintre cele mai cerute nuanțe la salon. Fabulos în lumina soarelui, arămiul avantajează atât persoanele cu tenul deschis, datorită contrastului, cât și pe cele cu tenul mai închis, fiindcă le pune subtonul pielii în valoare.

Cherry Cola

Aviz brunetelor care vor să rămână fidele culorii părului lor, dar și un strop de culoare. Reflexiile violet nu conferă doar dimensiune părului brunet, ci și o strălucire reflectorizantă.

Citește și: Cum faci să reziste mai mult vopseaua pe păr. 7 trucuri de la specialiști

Citește și: Ce să faci ca să îți crească părul mai repede. Sfaturi pentru un păr lung și sănătos

Caramel Latte

Așa cum o să vedeți în galeria foto de mai sus la actrița și cântăreața Hailee Steinfeld, părul caramel latte este, practic, un șaten mediu spre deschis, cu șuvițe de păr blond cald. Este cea mai bună cale pentru a-ți îndulci trăsăturile într-un mod firesc și delicat.

Un strop de pastel

Pentru acelea dintre voi care își doresc un look mai creativ și de efect în această vară, un strop de pastel este trendul perfect! Alegeți o secțiune de păr și colorați-o în nuanța pastelată preferată. Albastrul, rozul și movul pastel se numără printre favorite. Este o modalitate grozavă de a te exprima și de a te distra cu părul tău.

Foto: Instagram; Pinterest

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton