Coafuri de mireasă în tendințe în 2024. Se renunță la cocuri supra ornamentate și cu volum excesiv / Exclusiv

.

Știind că toți ochii vor fi ațintiți către tine, în mod firesc îți dorești ca, pentru ziua nunții tale, să faci cele mai bune alegeri când vine vorba de ținută, make-up și coafură, printre altele. De aceea, organizarea unei nunți este, fără doar și poate, o provocare! La zecile de mii de decizii pe care le luăm zi de zi se adaugă alte alegeri privind data, locația, meniul, fotograful și multe altele. Ca să vă ușurăm acest proces, am aflat care sunt tendințele în materie de coafuri de mireasă în anul următor.

Hairstylistul Adrian Trif, de la Endorphin Lab, ne-a spus care sunt coafurile spre care vor gravita majoritatea mireselor în 2024, dar și care sunt stilurile învechite pe care ne recomandă să le evităm. Opțiunile sunt nesfârșite, de aceea, prima recomandare ar fi să aveți în vedere mai multe aspecte: cum arată ținuta, cum va fi vremea și care este tipologia părului vostru (lung, scurt, des, rar, drept, ondulat, creț, etc.). Toți acești factori vor juca un rol important în rezultatul final pe care îl veți obține.

Ce coafuri de mireasă se poate în 2024. „Ne așteptăm la tot mai multe coafuri naturale”

Alegerea unei coafuri care să te reprezinte, care să-ți complimenteze rochia mireasă și machiajul și care să fie și practică, pe cât posibil, poate părea un ideal imposibil de atins. Nu este, însă. Toate cele menționate anterior sunt restricții menite să te îndrume către o alegere cât mai armonioasă.

„La categoria mirese ne așteptăm la tot mai multe coafuri naturale, precum clasicele bucle, cozi, cozi cu bucle lejere sau cocuri la baza gâtului, de dimensiuni cât mai mici. Se renunță astfel la acele cocuri enorme, supra ornamentate și cu volum excesiv”, a declarat hairstylistul Adrian Trif, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Cum îngrijim părul creț pentru un aspect sănătos și bucle strălucitoare și bine definite / Exclusiv

Citește și: 10 mituri despre păr clarificate de hairstylist, de la clătirea părului cu apă rece până la vopsirea în sarcină / Exclusiv

Citește și: Ce tunsori nu se mai poartă și cum alegem tunsoarea potrivită, în funcție de forma feței. Sfaturi de la hairstylist / Exclusiv

Citește și: 6 tunsori-vedetă ale anului 2024, dezvăluite de Adrian Perjovschi. Butterfly, Octopus sau Wolf-haircut sunt la mare căutare

Trucuri pentru un păr perfect în ziua nunții

Ia o decizie informată. În această etapă trebuie să răspunzi la câteva întrebări simple:

Cum va fi vremea în acea zi? Dacă evenimentul va avea loc într-o perioadă mai răcoroasă, atunci poți opta pentru bucle lejere, dar dacă evenimentul e programat într-o zi de vară, ar fi mai înțelept să optezi pentru un coc sau o coadă.

Cum arată rochia de mireasă? Coafura și machiajul trebuie să vină în completarea rochiei, nu să o eclipseze. Astfel, dacă ai o rochie mai simplă, poți alege un make-up sau o coafură mai complexă și invers. Ca în toate, și aici este vorba despre echilibru.

Ce tip de păr ai? Ne putem minți oricât vrem, însă acest lucru nu ne va ajuta. Dacă știi că buclele, de regulă, nu rezistă pe părul tău, atunci nu te complica! Optează pentru un alt hairstyle, testat anterior.

Ce fel de coafuri îți plac ȘI ți se și potrivesc? Mai e nevoie de completări aici?

Citește și: Ce tunsori și culori de păr recomandă hairstylistul femeilor cu vârste de peste 30, 40 și 50 de ani / Exclusiv

Pregătește-ți părul corespunzător în dimineața sau în ziua de dinaintea evenimentului. Comunică eficient cu hairstylistul tău. Întreabă-l ce produse ar fi sau nu recomandat să folosești înainte de coafura pe care ai ales-o. Dacă vrei bucle rezistente, probabil ar fi mai bine să nu folosești produse intens hidratante pe păr. Sfaturile diferă, însă, în funcție de tipul vostru de păr.

Citește și: Cum repari și îngrijești părul deteriorat de soare și de apa mării

Pregătește un kit de urgență pentru reîmprospătarea coafurii tale. Kitul poate conține un pieptăn, o perie, un fixativ, agrafe sau elastice de rezervă, etc.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton