Claudia Schiffer, secrete de beauty pentru a îmbătrâni cu grație. Fostul supermodel a împlinit 53 de ani

.

Claudia Schiffer a împlinit 53 de ani pe 25 august 2023. Fostul supermodel este de părere că înaintarea în vârstă ar trebui sărbătorită și respectată, iar în trecut a declarat că ea nu a încercat niciodată să arate mai tânără decât este. În ciuda faptului că nu face un efort în acest sens, Schiffer are o siluetă tonifiată și un ten luminos pe care, poate, multe dintre noi ni le dorim.

Cu trei ani în urmă, la împlinirea vârstei de 50 de ani, Claudia Schiffer a dezvăluit ce produse conține rutina ei de îngrijire a pielii. În fiecare dimineață, Claudia își începe rutina de skincare cu un gel de curățare, urmat de un ser exfoliant și de unul cu vitamina C sau celule stem. Apoi, în funcție de cât de uscat este tenul ei, combină o cremă hidratantă cu un ulei.

Claudia Schiffer, secrete de beauty pentru a îmbătrâni cu grație. Fostul supermodel a împlinit 53 de ani

Claudia Schiffer este adepta produselor de skincare care conțin ingrediente naturale. Seara, rutina de ei de îngrijire a pielii este mult mai simplă, rezumându-se la o cremă sau o mască hidratantă. În plus, fostul supermodel este foarte atent și la ceea ce mănâncă.

Citește și: 8 trucuri de beauty de la Prințesa Diana, Meghan Markle și Kate Middleton pentru un look impecabil

„De-a lungul timpului, am devenit din ce în ce mai pasionată de o alimentație echilibrată și de un stil de viață sănătos, natural și organic”, a declarat Claudia Schiffer, pentru Vogue. Stilul ei de viață sănătos încorporează o formă de antrenament în fiecare zi, fie că este vorba despre tenis, Yoga, Pilates, un antrenament online de 15 minute pentru abdomen sau mers pe banda de alergare timp de o oră, în timp ce se uită la un film.

Citește și: Tunsori care întineresc – pentru femeile de peste 30, 40 și 50 de ani. Ușor de făcut și mereu în tendințe

„Este important nu numai să urmărești ceea ce pui în corp, ci și ceea ce pui pe piele. Drept urmare, pentru mine, îngrijirea naturală a pielii este cea mai bună alegere”, a mai declarat Claudia Schiffer. Din geanta Claudiei nu lipsește niciodată balsamul de buze, iar somnul și hidratarea sunt esențiale pentru ea. Fostul supermodel spune că bea multă apă și multe ceaiuri, printre care se numără și cel de mușețel.

Citește și: Secretele de frumusețe ale Sandrei Bullock, pentru un ten impecabil la 59 de ani

Claudia Schiffer: „Nu încerc să arăt sau să mă simt mai tânără”

„Cred că vârsta ar trebui sărbătorită și respectată. Există un motiv pentru care mâncăm prăjituri și organizăm petreceri de zilele noastre de naștere. Nu încerc să arăt sau să mă simt mai tânără, îmbrățișez prezentul. Dacă ești fericit și sănătos, restul vor urma”, a mai declarat Claudia Schiffer pentru Vogue.

Citește și: Celebrități care au rădăcini românești. Dustin Hoffman, Elsa Pataky și Sebastian Stan, printre vedetele care provin din România

Claudia Schiffer a fost descoperită la vârsta de 17 ani, într-o discotecă din Düsseldorf, de Michel Levaton, fondatorul și CEO-ul agenției franceze de modelling Metropolitan Models. Din 2002, Claudia Schiffer este căsătorită cu Matthew Vaughn (52 de ani), alături de care are trei copii, un fiu, Caspar (20 de ani), și două fiice, Clementine (18 ani) și Cosima (13 ani).

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton