(P) CeraVe, brandul de skincare după care chiar ne dăm în vânt. Iată de ce

.
Ajuns acum doi ani și în România, brandul de skincare CeraVe a cucerit consumatorii din prima, fiind creat chiar împreună cu dermatologii. Pe bune, trebuie să încerci măcar un produs din gama CeraVe de produse – pentru față sau corp!

Când pronunți CeraVe te duci cu gândul la ceramide? Știi tu, acele ingrediente-minune cu rol în întărirea barierei naturală a pielii (care ajută să nu se piardă apa din piele și ocrotește contra murdăriei și poluării). Dacă da, foarte bine, pentru că toată gama de dermatocosmetice a brandului de skincare CeraVe este formulată cu trei ceramide esențiale pielii și cu o tehnologie numită MVE. Nu trebuie musai să reții denumirea tehnologiei, ci doar că aceasta contribuie și ea la restabilirea barierei protectoare a pielii.

Ce ne place exact la CeraVe?

CeraVe propune o gamă de produse de îngrijire a pielii cu prețuri accesibile (caută-le în farmacii să te convingi!) și promisiunea de a dezvolta produse cu ajutorul expertizei medicilor dermatologi. Produsele nu conțin săpun, parabeni, parfum, uleiuri, sunt non-comedogenice și hipoalergenice și potrivite și copiilor. Cu atâta poluare în atmosferă și măștile de protecție pe care le purtăm zilnic, de aproape un an, crede-mă că pielea noastră nu ar mai putea tolera ingrediente care irită.

Ce sunt, de fapt, ceramidele din CeraVe?

Acestea sunt un complex din fitoceramide derivate din plante:
CERAMIDE 1: Fortifică stratul de lipide
CERAMIDE 3: Îmbunătățesc hidratarea pe termen lung
CERAMIDE 6-II: Factor natural de hidratare
Această combinație unică de ceramide identice cu cele din piele ajută la completarea ceramidelor existente în piele, calmează pielea uscată reducând pierderea hidratării, stimulează nivelul de hidratare și ajută la repararea barierei cutanate.
Produsele au făcut furori peste tot pe glob, odată ce influencerele de beauty și experții în îngrijirea pielii au descoperit brandul. CeraVe include deci produse de îngrijire a pielii, mai precis produse de curățare, hidratare și protecție solară, pentru față și corp.

Câteva produse care ne plac mult

(P) CeraVe, brandul de skincare după care chiar ne dăm în vânt. Iată de ce

• CeraVe Crema hidratantă pentru față și corp. Are la bază o formulă care oferă hidratare pe durata întregii zile, având o textură placută, cu finisare uscată la aplicare, ce ajută la repararea barierei cutanate. 340 gr, 57,30 lei, disponibilă în farmacii

(P) CeraVe, brandul de skincare după care chiar ne dăm în vânt. Iată de ce

• CeraVe Gel de curățare hidratant pentru piele normală și uscată. Acest gel hidratant îndepărtează delicat murdăria și sebumul lăsând pielea hidratată după doar o singură utilizare. 473 ml, 45,01 lei, disponibil în farmacii

(P) CeraVe, brandul de skincare după care chiar ne dăm în vânt. Iată de ce

• CeraVe Cremă reparatoare pentru mâini. Are o formulă non-grasă care hidratează intens mâinile uscate și crăpate și ajută la restabilirea barierei protectoare a pielii. 50 ml, 23,29 lei, disponibilă în farmacii

Cum își curăță tenul oamenii… în diverse țări de pe glob?

În plus, anul acesta CeraVe ne-a ajutat să aflăm și mai multe lucruri despre curățarea corectă a tenului și rutinile de îngrijire reale ale oamenilor, printr-un studiu exclusiv realizat de către Ipsos pentru CeraVe în 11 țări de pe toate continentele. De exemplu, rușii se spală pe față cel mai des, la polul opus fiind americanii și australienii.

În ciuda faptului că majoritatea celor chestionați (70%) consideră că știu cât de des ar trebui să se spele pe față, în practică, mai puțin de jumătate (44%) fac acest lucru de două ori pe zi, în timp ce peste o treime (35%) nu își spală fața suficient de des (mai puțin de două ori pe zi)
Mai mult, pe lângă acest decalaj surprinzător dintre atitudini, cunoștințe și practici, studiul prezintă și legătura dintre sănătatea fizică a pielii și bunăstarea emoțională: din majoritatea respondenților (76%) care uneori omit să se spele pe față înainte de somn, mai mult de jumătate (53%) se simt murdari, vinovați, frustrați sau jenați atunci când acest lucru se întâmplă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton