Ce tunsori și culori de păr recomandă hairstylistul femeilor cu vârste de peste 30, 40 și 50 de ani / Exclusiv

.

Dacă te simți tânără și vrei ca acest lucru să se reflecte și prin tunsoarea și culoarea părului tău, ai ajuns în locul potrivit! 💇‍♀️ Hairstylistul Adrian Trif ne-a spus ce sfaturi are pentru femeile cu vârste de peste 30, 40 și 50 de ani pentru un look complementar energiei bune din interior.

Concret, tunsoarea potrivită oricărei vârste este cea care îți place și îți complimentează forma feței și textura părului. Vestea bună este că, pe măsură ce înaintăm în vârstă, avem o imagine mult mai clară despre ce ne place și ce nu. În plus, ne cunoaștem mult mai bine atât pe noi, cât și trăsăturile noastre și modul în care le putem pune în valoare. Astfel, devine incredibil de ușor să alegem o tunsoare frumoasă, dar și funcțională, precum și culoarea de păr potrivită nouă.

Ce tunsori recomandă hairstylistul femeilor cu vârste de peste 30, 40 și 50 de ani

Hairstylistul Adrian Trif, de la Endorphin Lab, ne-a spus ce recomandări are, în materie de tunsori și culori de păr, pentru femeile cu vârste de peste 30, 40 și 50 de ani. În general, hairstyliștii ne recomandă să evităm tunsorile drepte și plate și să optăm pentru tunsori care oferă volum și fluiditate părului. Coafurile asimetrice și dezordonate sunt de asemenea o cale ideală de a vă reîmprospăta look-ul.

Citește și: Chic și rapid! Tunsorile și coafurile franțuzești sunt în trend. Cum se obțin

„Pentru tunsoare, lungimea maximă recomandată este puțin peste umeri sau bobul la baza gâtului, care pot fi acompaniate de un breton mai lung care să mascheze ridurile fine din zona ochilor și să contureze fața”, a declarat hairstylistul Adrian Trif, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Cum repari și îngrijești părul deteriorat de soare și de apa mării

Citește și: Greșelile care trebuie evitate atunci când avem părul ud. Ce facem ca să nu se rupă

Ce culori de păr recomandă hairstylistul femeilor cu vârste de peste 30, 40 și 50 de ani

Tot el recomandă înlocuirea culorilor închise de păr cu cele deschise și calde, pentru mai multă luminozitate și prospețime.

Citește și: Ce culori de păr se poartă în 2024. „Renunțăm la blondurile reci, cenușii”

„Odată cu înaintarea în vârstă, este indicat să renunțăm la culorile închise. Acestea tind să asprească tenul și să maturizeze, scoțând în evidență ridurile fine, cearcănele și alte imperfecțiuni nedorite. Ca și culori sunt recomandate nuanțele de șaten deschis sau blond, dar și tehnici precum highligths sau balayage”, a mai declarat Adrian Trif, pentru UNICA.ro.

Citește și: Cum să îți vopsești părul în tendințe la toamnă, fără să îl distrugi. Trucuri pentru îngrijire și volum

Citește și: Bretonul Medusa e din nou în tendințe și face senzație. Cum poți să-l porți ca o vedetă!

Ce coafuri recomandă hairstyliștii femeilor cu vârste de peste 30, 40 și 50 de ani

Cât despre coafuri, pentru un look fresh, simplitatea este cheia. Coafurile complexe tind să evidențieze semnele îmbătrânirii. Astfel, optați pentru tunsori și coafuri simple și naturale, care vă complimentează fizionomia și, nu în ultimul rând, care vă plac!

Foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton