Ce tunsori nu se mai poartă și cum alegem tunsoarea potrivită, în funcție de forma feței. Sfaturi de la hairstylist / Exclusiv

.

UNICA.ro a aflat de la hairstylistul Adrian Trif ce tunsori nu se mai poartă în 2024 și de ce și cum alegem tunsoarea potrivită în funcție de forma feței. În plus, Adrian ne-a spus care sunt tunsorile-vedetă ale acestui sezon.

În perioada următoare vom observa că influențele anilor ’90 rămân puternice atât când vine vorba de tunsori, cât și de culori și accesorii de păr. Nuanțele naturale, tunsorile în trepte, coafurile fluide și cu volum și accesoriile de păr statement sunt favoritele acestui sezon.

Tunsorile-vedetă din 2024, potrivit hairstylistului

Hairstylistul Adrian Trif, de la Endorphin Lab, ne-a spus care sunt tunsorile care se poartă în 2024, ce ar trebui să evităm în această perioadă și din ce motive, dar și cum alegem tunsoarea potrivită în funcție de forma feței.

Citește și: 10 mituri despre păr clarificate de hairstylist, de la clătirea părului cu apă rece până la vopsirea în sarcină / Exclusiv

„În materie de tunsoare întâlnim influențe retro precum faimosul Rachel cut, debutat în anii ’90 de către Jennifer Aniston în serialul «Friends». O să mai vedem și boburile drepte până la nivelul bărbiei sau tunsorile de contur, care o să mai fie o perioadă bună în peisaj, evidențiate de faimoasele curtain bangs”, a declarat hairstylistul Adrian Trif, pentru UNICA.ro.

Citește și: Cum repari și îngrijești părul deteriorat de soare și de apa mării

Citește și: Greșelile care trebuie evitate atunci când avem părul ud. Ce facem ca să nu se rupă

Cum alegem tunsoarea potrivită în funcție de forma feței

Părul este „accesoriul” prin care ne exprimăm, poate cel mai bine, stilul personal. De aceea, alegerile pe care le facem când vine vorba de îngrijirea și stilizarea sa sunt esențiale. De la produsele de îngrijire și coafare, până la tunsori și vopsele, toate aceste decizii sunt o reflexie a personalității noastre. Problemele apar atunci când rezultatul pe care ni-l dorim nu este în armonie cu trăsăturile noastre. Pentru a veni în ajutorul vostru, am întrebat hairstylistul care sunt cele mai potrivite tunsori pentru fiecare formă a feței.

Citește și: Ce tunsori și culori de păr recomandă hairstylistul femeilor cu vârste de peste 30, 40 și 50 de ani / Exclusiv

„Pentru forma feței ovală se potrivesc tunsorile deasupra umerilor sau la nivelul acestora, ușor în trepte și cu bretonul pe o parte. Pentru o formă pătrată, părul lung în trepte este alegerea potrivită. Pentru forma feței rotundă, boburile texturate și tunsorile pixie cu volum în partea de top. Pentru forma de diamant, ideală este tunsoarea dreaptă, cu cărare pe mijloc, ușor trecut de umeri”, a declarat hairstylistul Adrian Trif, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Cum să îți vopsești părul în tendințe la toamnă, fără să îl distrugi. Trucuri pentru îngrijire și volum

Citește și: Bretonul Medusa e din nou în tendințe și face senzație. Cum poți să-l porți ca o vedetă!

Ce tunsori și culori nu se mai poartă în 2024

Tendințele vin și pleacă, de aceea este foarte important să fim conștienți de ceea ce ne place și ni se și potrivește. Așa că dacă tunsoarea sau culoarea ta de păr de suflet se află pe lista de dont’s a hairstylistul, nu-ți face griji, tot ce contează e să te simți bine în pielea ta!

Citește și: Ce culori de păr se poartă în 2024 și cum alegem nuanța perfectă pentru noi. „Renunțăm la blondurile reci, cenușii”

„Din punctul meu de vedere, părul excesiv de lung care trece de jumătatea spatelui, acesta fiind greu de coafat, din cauza lungimii și greutății. O altă tunsoare care nu-și mai găsește locul este bobul asimetric, acesta fiind lăsat în cufărul cu amintiri. La categoria culoare, vestita vișină putredă, acel șaten vișiniu cu tente violet sau acele șuvițe în toate culorile curcubeului”, a declarat hairstylistul Adrian Trif, pentru UNICA.ro.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton