Trend alert – cocul neglijent! Iată de ce produse ai nevoie pentru a obține un astfel de look

.
Când în loc să îți speli părul, decizi că... de fapt nu ai timp de asta, maschează-ți podoaba capilară care nu are un aspect tocmai proaspăt cu un coc aparent neglijent. Iată cum să îl creezi și de ce produse ai nevoie.

Citește și: Uleiuri hrănitoare pentru păr superb.

Părul lung și foarte lung este dificil de întreținut, știm asta! E important să descoperi tipul tău de păr și să folosești șamponul potrivit acestuia, să folosești corect produsele destinate îngrijirii părului și cele de styling. Iată mai jos propunerea noastră pentru acele momente când nu îl poți purta desprins:

De ce produse ai nevoie

Ai grijă să ai la îndemână un șampon uscat – acesta are rolul de a absorbi excesul de sebum de la rădăcinile părului tău și să îi dea, ca prin minune, un aspect curat. Îți recomand șamponul uscat de la AVON, din gama Advance Techniques – are o textură ușoară, foarte puțin pudrată și astfel e potrivit pentru toate nuanțele de păr, deci inclusiv pentru cele închise la culoare.

Ai încredere într-o spumă pentru volum, cum e cea de la NIVEA Volume Care, care e îmbogățită cu ulei de macadamia și de aceea nu usucă și nu încarcă părul, oferind volum dublu și totodată îngrijire.

În final vei avea nevoie de un spray pentru strălucire sau de un balsam care nu se clătește, de câteva agrafe, un pieptene, un elastic de păr și un spray pentru fixarea coafurii. Încearcă fixativul din gama Kardashian Beauty, care îți oferă o fixare puternică și asigură totodată și o textură ideală părului tău, dar care combate și electrizarea părului.

Citește și: Blush mania.

Care sunt pașii?

Aplică de la o distanță de 30 cm câteva ture de șampon uscat înspre rădăcinile părului și distribuie produsul pe păr cu un pieptene cu dinții deși sau cu degetele. Aplică apoi puțină spumă pentru volum – atât la rădăcină, cât și pe lungimea părului. Prinde-ți apoi părul cu elasticul și oprește-te înainte să treci tot părul ultima dată prin inelul elasticului. Vârfurile astfel lăsate libere le vei folosi pentru a ascunde elasticul mai târziu. Prinde bucla de păr formată cu agrafe de jur împrejurul elasticului de păr, astfel încât să formezi bucle mai mici, pe care să le prinzi cu agrafe. În final, trece și smocul vârfurilor de păr rămase în jurul elasticului. Încheie totul cu o tură de spray pentru strălucire și câteva de spray pentru fixarea coafurii. Voilà!

Foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton