Ce culori de păr se poartă toamna aceasta. „Complimentează majoritatea tonurilor de piele!” Recomandările experților

.

Zilele fierbinți și lipsite de griji ale verii vor dispărea în curând, iar în locul lor ne așteaptă multicolora toamnă, cu vibrațiile ei complex nuanțate și schimbările de look necesare noului sezon.

Nuanțe de păr la modă toamna aceasta

Când vine vorba de culori de păr la modă pentru acest sezon de toamnă 2024, stiliștii profesioniști aduc în discuție variante alternante. Va fi o toamnă a nunațelor clade și a tonurilor robuste, iar acest lucru nu poate decât să ne încânte pentru că vom avea de unde să ne inspirăm pentru propria schimbare pe care ne-o dorim.

„Văd tonuri de auriu, cupru și bronz cald, de efect”, spune Matt Rez, un hairstylist expert în culori și nunațe de păr de la Moroccanoil și mâna dreaptă a unor vedete de top precum Hailey Bieber și Tate McRae.

Haideți să aflăm ce se poartă toamna aceasta în materie de culoare de păr.

Brunetul espresso

Dacă anul trecut „machiajul espresso” a ținut topul tendințelor glam, în acest sezon, aceeași adorație pentru nuanța puternică de brunet se reflectă în coafură.

„Bunetul espresso va fi popular pentru că multe femei își doresc nunațe foarte întunecate toamna. Această culoare complimentează majoritatea tonurilor de piele”, a explicat Laura Polko – ambasador și stilist la John Frieda House of Frieda, unde are clienți precum Gigi Hadid și Hailee Steinfeld.

Ce culori de păr se poartă toamna aceasta. "Complimentează majoritatea tonurilor de piele!" Recomandările experților

Cupru deschis

Obsesia pentru nuanța de cupru rămâne la fel de puternică și în acest sezon, având fani de top precum Megan Fox, Sydney Sweeney, Emily Ratajkowski și multe alte celebrități.

Desigur, acum vorbim despre o nuanță mai lejeră de cupru, care ne poate duce cu gândul și la culoarea cojii de dovleac bine copt.

Citeşte şi: Cum ascunzi firele de păr albe fără să te vopsești. Șase trucuri geniale

Citeşte şi: Coafurile pentru care optează vedetele de la Hollywood care au părul fin cu tendință de îngrășare

Citeşte şi: Coafura specială pentru fiecare zodie. Cum să îți porți părul, în funcție de semnul astral sub care te-ai născut

Citeşte şi: Tunsoarea shag, preferata vedetelor de la Hollywood. Anii ‘70 îşi cer drepturile

„Culorile frunzelor se schimbă toamna, iar în băuturile noastre apar fel de fel de condimente pentru savoare și aromă. Același lucru se întâmplă și cu nuanța părului, trebuie condimentată puțin” – explică experții în coafură.

Blond miere

Spuneți adio nuanței platinate de vară pentru a întâmpina o variantă mai dulce a blondului. Blondul miere este o culoare ce se asortează la perfecție cu tonurile toamnei și care se potrivește de minune celor care nu vor să lase complet în urmă vara care tocmai s-a scurs. Blondul miere aduce luminozitate și strălucire oricui.

Bronde

Este o tehnică de a combina nuanțele de brunet și blond în mod gradual, făcând o trecere între ele cu ajutorul șuvițelor luminioase în tonuri de caramel și miere.

„Va fi la mare căutare în această toamnă. Și necesită mult mai puțin întreținere decât blondul complet și îmi place și că arată mai natural” – a mai spus Polko.

Roșu cireșiu

Ce culori de păr se poartă toamna aceasta. "Complimentează majoritatea tonurilor de piele!" Recomandările experților

Este o nunață vibrantă, atrăgătoare și impunătoare. Polko spune că această culoarea oferă o energie incredibilă celei care o adoptă. Nu degeaba a purtat-o Dua Lipa atâta vreme. Nuanța poate fi păstrată chiar și după toamnă, în sezonul sărbătorilor de iarnă, spun experții.

Ciocolatiul senzual

Este o culoare perfectă pentru sezonul de toamnă, ce se potrivește oricărei femei și care scoate în evidență atât de frumos și natural trăsăturile feței.

„Vom vedea o mulțime de culori mai închise, ample”, mai spune Polko.

Nuanța naturală a părului

Uneori, o schimbare majoră de look se poate traduce prin întoarcerea la culoarea de bază, cea pe care am tot modificat-o de-a lungul anilor. Naturalul va fi mereu la modă, spun experții.

„Oamenii vor ca totul să fie simplu în zilele noastre și tind să se întoarcă la tonurile lor naturale. Cred că vom vedea persoane aducând la salon fotografii cu nunața părului lor de când erau mici pentru a o recăpăta. Părul nostru se schimbă pe măsură ce îmbătrânim, dar acele tonuri din zilele noastre tinere încă ne mai prind frumos.” mai spun hairstyliștii, punsctând că nuanța naturală a părului fiecăruia dintre noi este cea mai măgulitoare dintre toate.

Foto – 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton