Care este coafura pe care bărbații o consideră irezistibilă. Culoarea de păr cu care poţi obține cele mai multe întâlniri

.

Fetelor, pregătiți-vă să fiți uimite: coafura ta spune mai multe despre tine decât ai crede. Și nu vorbim doar despre cât de mult timp petreci în fața oglinzii dimineața. În mod surprinzător, cercetările sugerează că părul tău – lungimea, culoarea și chiar textura – poate influența serios câte întâlniri ai. Și nu doar atât: poate spune multe și despre cât de atrăgătoare te percep cei din jurul tău.

Coafura pe care bărbații o consideră irezistibilă

Coafura pe care bărbații o consideră irezistibilă… sună intrigant, nu-i așa? Un nou studiu a scos la lumină cum îţi poate influența coafura succesul în viața amoroasă. De la lungimea părului până la nuanțele care îți pot oferi un avantaj în dragoste, avem toate detaliile pe care trebuie să le știi pentru a străluci cu adevărat.

Dacă ai părul lung, ești deja cu un pas înainte. Un sondaj recent a dezvăluit că 43% dintre bărbați preferă părul lung și ondulat în defavoarea coafurilor scurte. De ce? Ei bine, se pare că părul lung este perceput ca un simbol tradițional al feminității. Este acea atingere clasică, care transmite o eleganță aparte. Și nu doar bărbații sunt de această părere.

Citeşte şi: Coafuri şi tunsori pe care doar cele din generaţia Z le vor încerca. Femeile mileniale nu vor avea curaj!

Citeşte şi: Tunsori și coafuri cu care poți face furori la evenimentele din toamna asta. Vei atrage atenția garantat!

Potrivit yourtango.com, stilistul Karen Moore de la TRESemme Philips susține că părul lung este, de multe ori, asociat cu ideea de senzualitate și seducție. Acesta este motivul pentru care aproape jumătate dintre bărbați au declarat că părul lung, gros și ondulat este cel mai sexy stil.

Cu toate acestea, ironic este faptul că aceiași bărbați care adoră părul lung se plâng adesea că acesta arată „prea perfect”. Adică, investești ore întregi în coafare și produse de styling, dar rezultatul final poate fi perceput ca artificial. Așa că, fetelor, dacă optați pentru părul lung, poate că nu ar fi rău să-l lăsați puțin mai natural și să evitați perfecțiunea absolută. Puțin volum dezordonat poate fi cheia succesului!

Cu ce culoare de păr poți obține cele mai multe întâlniri

Culoarea părului poate juca și ea un rol crucial în viața ta amoroasă. Și, surpriză! Dacă ești brunetă, ai un avantaj considerabil. Un studiu discutat de Daily Mail arată că aproape șase din zece persoane (58%) cred că brunetele sunt mai bune în pat. Acest stereotip este susținut de ideea că brunetele au acel farmec natural, având un păr sănătos, plin de volum și strălucire. Russell McGrath, director de operațiuni la Michael Van Clarke London, crede că tocmai aceste calități fac brunetele atât de dorite.

Părul brunet nu doar că inspiră sănătate, dar adaugă și un strop de mister care, aparent, face minuni. Deci, dacă ai părul închis la culoare, stai liniștită: se pare că oamenii cred că ești un adevărat superstar în dormitor. Și nu spunem noi asta, ci știința!

De ce roşcatele au o viaţă amoroasă mai… activă?

Dacă te-ai gândit vreodată că blondele se distrează mai mult, află că adevărul s-ar putea să fie puțin diferit. Conform unui studiu realizat de Universitatea din Hamburg, femeile cu părul roșu au o viață sexuală mai activă, potrivit sursei menţionate anterior. Cercetătorii au descoperit că roșcatele o viaţă amoroasă mai activă. Da, ai citit bine! Se pare că această culoare de păr, atât de rară și de îndrăzneață, atrage atenția mai mult decât orice altă nuanță.

Explicația poate fi legată de biologie. Potrivit studiilor, se pare că gena responsabilă pentru părul roșcat, MC1R, ar fi evoluat ca rezultat al selecției sexuale. Cu alte cuvinte, roșcatele sunt pur și simplu remarcate într-un mod diferit. Culoarea vibrantă a părului lor îi atrage pe bărbați ca un magnet, iar acest lucru se reflectă în viața lor amoroasă.

Chiar şi aşa, roşcatele nu sunt cele mai dorite pentru relaţii stabile

Și tocmai când te gândeai că roșcatele domină lumea, vine întorsătura de situație! Deși au parte de multă distracție, studiile arată că roșcatele sunt, de fapt, cele mai puțin dorite de ambele sexe. Cercetătorul Nicoloas Guéguen a realizat o serie de teste în care femeile au purtat peruci de diferite culori pentru a vedea cine atrage cei mai mulți bărbați. Rezultatele? Roșcatele au avut cel mai puțin succes în comparație cu blondele și brunetele.

Acest paradox arată cât de subiectivă poate fi atracția. Roșcatele sunt extrem de active în viața lor amoroasă, dar, în același timp, nu sunt primele alese atunci când vine vorba de întâlniri.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton