Călătorești des? Iată cum să îți îngrijești pielea

.
La mari altitudini, umiditatea din avion scade semnificativ, de aceea e nevoie să acorzi o atenție mai mare felului în care îți hidratezi organismul și, implicit, pielea. Celulele pielii se hrănesc cu apă, iar atunci când ești deshidratată ridurile se accentuează, iar tenul devine tern.

Citește și: Cele mai cool culori de unghii în perioada aceasta. 

Hidratează-te serios

Bea multă apă și încearcă să depășești cele opt pahare de apă recomandate minimum pe zi. Începe să bei apă dinainte să te îmbarci în zborul tău cu avionul și, în plus, folosește pentru față un serum hrănitor cu acid hialuronic – ingredient care are potențial de a hrăni straturile pielii în adâncime.

Atenție la ce mănânci

Legumele din categoria cruciferelor – broccoli, varză etc –, dar și snackuri precum chipsurile, sticksurile, diverse nuci etc (înțesate de sare) te pot balona, deshidrata și îți pot provoca gaze intestinale, așa că evită mâncăruri de genul acesta înainte de zborul cu avionul. Alege o combinație echilibrată de proteine și carbohidrați, în porții mici.

Citește și: Produse de beauty din jurul lumii.

Folosește produse cu factor SPF

Știm, nu obosim niciodată să îți repetăm – folosește în toate anotimpurile creme și loțiuni cu factor SPF 30. Știi acea lumină puternică a soarelui care pătrunde nemiloasă prin geamurile avionului? Ei, bine, aceea poate dăuna pielii, așa că nu uita să aplici înainte să te urci în avion creme cu factor de protecție solară, atât de față și gât, cât și pe brațe, mâini.

Foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton