Accesorii de păr în tendințe în 2024. Panglicile și fundele sunt din nou la modă

.

Moda anilor ’90 și 2000 a pus stăpânire pe retailerii de haine, accesorii și produse cosmetice din întreaga lume. Jeanșii cu talie joasă, agrafele de păr în formă de fluture și dermatograful negru sunt din nou în tendințe. Descoperiți în rândurile de mai jos ce accesorii de păr vor fi în trend în 2024.

Accesoriile dau personalitate ținutelor noastre, fie că este vorba despre încălțăminte, genți și ochelari de soare ori despre accesoriile de păr pe care alegem să le purtăm. Acestea sunt menite să ne completeze și pună în valoare outfiturile.

Tendințele anului 2024 în materie de accesorii de păr

Potrivit hairstylistului Adrian Trif, de la Endorphin Lab, în sezonul următor, în ceea ce privește accesoriile de păr, o să observăm că piesele de dimensiuni mici, simple și elegante le vor înlocui pe cele mari și evidente.

Panglicile și fundele sunt din nou la modă

În cadrul New York Fashion Week 2023 un accesoriu de păr s-a remarcat în mod special, și anume panglicile. Acestea au fost prezente pe podiumurile prezentărilor Christian Siriano, Collina Strada și Alice + Olivia, printre multe altele. Subtile sau supradimensionate, panglicile dau întotdeauna un plus de feminitate ținutelor noastre.

Cât despre funde, acestea au captat atenția celebrităților precum Sarah Jessica Parker, Emma Watson, Dakota Fanning și Sydney Sweeney și s-au regăsit și ele, la rândul lor, pe podiumurile din cadrul prezentărilor de la Paris Fashion Week, Milan Fashion Week și New York Fashion Week. Confecționte din satin, dantelă, voal sau catifea, vom revedea funde peste tot în lunile următoare.

Citește și: 6 tunsori-vedetă ale anului 2024, dezvăluite de Adrian Perjovschi. Butterfly, Octopus sau Wolf-haircut sunt la mare căutare

Citește și: Ce tunsori nu se mai poartă și cum alegem tunsoarea potrivită, în funcție de forma feței. Sfaturi de la hairstylist / Exclusiv

Bentițele elastice în zig-zag are back

O perioadă de câțiva ani, acest accesoriu incredibil de practic se regăsea în arsenalul de accesorii de păr al aproape oricărei femei. Acum, după aproximativ două decenii, bentițele elastice în zig-zag sunt din nou în tendințe. Sunt cool, sunt utile și sunt ușor de integrat atât în ținute office, cât și în outfituri casual.

Citește și: Cum îngrijim părul creț pentru un aspect sănătos și bucle strălucitoare și bine definite / Exclusiv

Citește și: 10 mituri despre păr clarificate de hairstylist, de la clătirea părului cu apă rece până la vopsirea în sarcină / Exclusiv

Bentițele din material textil, agrafele clește și seturile de agrafe mini multicolore rămân în tendințe

Bentița din material textil, asociată, cel mai adesea, cu fotografiile din copilărie, a fost și încă este unul dintre cele mai populare trenduri ale anului 2023, lucru susținut atât de designeri, cât și de pasionații de modă. În 2024, nici bentițele, nici agrafele, mici sau mari, nu pleacă nicăieri.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton