8 trucuri de beauty de la Prințesa Diana, Meghan Markle și Kate Middleton pentru un look impecabil

.

Meghan Markle, Kate Middleton, Prințesa Diana și alte membre ale familiei regale britanice au optat pentru trucuri de beauty simple și eficiente (și pentru make-up artiști talentați!) pentru a arăta impecabil la fiecare eveniment. Din fericire, toate aceste trucuri și tehnici sunt realizabile și accesibile chiar și pentru cele mai puțin privilegiate dintre noi.

Sculptează-ți fața cu exerciții

„Fac exerciții faciale care, practic, sculptează fața din interior către exterior”, declara Meghan Markle în 2014, pentru Birchbox. „Jur că funcționează, oricât de prostesc ar părea. În zilele în care le fac, maxilarul și pomeții meu arată muuult mai sculptate”, a completat atunci.

Obține un machiaj natural perfect cu trei farduri neutre

Kate Middleton și-a aplicat singură machiajul pentru nunta sa din 2011, sub „supravegherea” make-up artistei Hannah Martin. Pentru un rezultat cât mai natural, Prințesa de Wales a optat pentru trei nuanțe, un fard ivoar pe toată pleoapa, un fard gri/negru la baza ambelor pleoape și un fard maro (rece) în pliu. Pentru un machiaj smokey subtil, Kate este adepta tușului negru gel, cu rezistență îndelungată.

Citește și: Kate Middleton, apariție neașteptată la un festival de muzică electronică din Anglia. Cum a fost fotografiată

Citește și: Kate Middleton, cum nu a mai fost văzută. Clipul cu prințesa cântând într-o piesă școlară a devenit viral / Video

Cu o ojă nude nu dai greș niciodată

Regina Elisabeta a purtat pe unghii aceeași nuanță de roz pal ani la rând, celelalte membre ale familiei regale britanice urmându-i exemplu. În ziua nunții, Kate Middleton a combinat două nuanțe neutre, a declarat manichiurista ei pentru Daily Mail, respectiv Bourjois Laque Ultra Shine în Rose Lounge și Essie în nuanța Allure. La rândul ei, Meghan Markle a optat pentru două nuanțe neutre, un strat de baby pink (CND Shellac/Unmasked) și două de roz pal peste (CND Shellac/Negligee).

Difuzează eyelinerul cu un bețișor de ureche pentru un look mai subtil

Pentru un machiaj al ochilor subtil, care să-ți scoată în evidență forma și culoarea ochilor, difuzează creionul/tușul/fardul delicat cu un bețișor de ureche, a sfătuit Mary Greenwell, make-up artista Prințesei Diana. „Voiam să obțin un look foarte soft, niciodată prea încărcat”, a explicat. Cât despre ce să evităm, Greenwell ne mai sfătuiește să nu optăm niciodată pentru farduri, creioane sau tușuri în nuanța ochilor noștri. „Cea mai mare schimbare pe care am adus-o la look-ul Prințesei Diana a fost să o conving să renunțe la creionul de ochi albastru, pe care îl prefera, dar care o îmbătrânea foarte tare”, a mai declarat Mary Greenwell.

Citește și: Parfumurile preferate de familia regală britanică. Kate Middleton alege aceeași aromă de câțiva ani

Citește și: Regula pe care Kate Middleton și Meghan Markle au încălcat-o la Wimbledon. Accesoriul pe care nu ar fi trebuit să-l poarte

Folosește o plasă pentru un coc perfect

Coafurile elaborate ale lui Kate Middleton rămân impecabile ore la rând datorită unei plase aproape invizibile pentru păr. Nici noi nu am remarcat-o inițial! Deși Meghan Markle este, mai degrabă, adepta cocurilor ceva mai neglijente, și ea apelează la acest truc când își poartă părul într-un coc chignon. Pentru ca firele de păr să nu se electrizeze și să dea un aspect neîngrijit coafurii, Meghan pulverizează fixativ pe o periuță din păr de mistreț (și una obișnuită de dinți funcționează la fel de bine) și își netezește delicat părul cu ea. „Este un truc deosebit de util pentru un coc elegant”, mai declara în 2014, pentru Birchbox.

Ondulează-ți genele și folosește iluminator pentru un machiaj mai proaspăt și luminos

Pentru a arăta mai odihnită la primele ore ale dimineții, Meghan Markle se bazează pe aceste două trucuri. Întâi își ondulează genele, apoi aplică un iluminator în colțul intern al ochilor. „Aceste trucuri funcționau perfect mai ales când aveam filmări la 3:00 dimineața”, a explicat Meghan, tot pentru Birchbox.

Citește și: Meghan Markle, cu accesorii de peste 10.000 de dolari de ziua ei de naștere. Ducesa a sărbătorit la un restaurant de lux

Citește și: Camilla poartă același tip de geantă ca și Meghan Markle, în prima ieșire oficială de după încoronare. Ce preț are și cărui brand aparține

Creează-ți propria nuanță de ruj

Un avantaj în materie de beauty ca regină? Produsele personalizate. În 1952, brandul Clarins a creat o nuanță de ruj special pentru Regina Elisabeta a II-a, o culoare care să se asorteze robei pe care acesta a purtat-o la ceremonia de încoronare. Vestea bună este că, în prezent, mai multe branduri oferă palete de rujuri care pot fi mixate în sute de combinații, în funcție de rezultatul dorit.

Folosește puțin fond de ten și pudră translucidă

„Aplică fond de ten doar acolo unde este necesar”, declara Meghan Markle în 2014. „Nu vreau să-mi acopăr pistruii, așa că nu aplic fond de ten pe toată fața. Nu aplic produsul cu mâinile ori cu pensula, ci prefer burețelul”, mai spunea atunci. Pentru finish-ul perfect, Meghan folosește o pudră translucidă, care spune că este ideală pentru un rezultat luminos și fresh, fără strălucirea inestetică provocată de sebum. În zilele în care nu poartă fond de ten, Meghan optează pentru creme hidratante și iluminatoare cu pigment.

Foto: profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton