4 ţinute retro, de toamnă. Îţi place acest stil?

.

Vedetele au devenit nostalgice şi încet, încet au trecut la stilul retro. Au dat fustele mini pe fuste creion, mănuşile au devenit must have, la fel ochelarii cat eye.

Stilul retro

 
Kim Kardashian e foarte chic în ansamblul cămaşă albă cu mâneci trei sferturi, fustă midi cu talie înaltă, centură lată caramel şi pantofi nude cu vârf ascuţit. Diva a mizat pe un look retro, pe care l-a completat cu ondule elegante, cercei creolă şi ochelari de soare cateye.
 
Iat-o pe Christina Ricci mai rafinată ca niciodată! Pe actriţă o prinde de minune rochiţa retro în formă de A, cu flori supradimensionate portocalii, pe care a accesorizat-o chic cu mănuşi din piele neagră, poşetă vintage şi pantofi cu vârf rotund.
 
Leighton Meester arată superb într-o ţinută retro stilizată, pe varianta pe care o poţi purta şi tu fără probleme!
 
Actriţa a ales un top înflorat, viu colorat, pe care l-a mixat cu o pereche de pantaloni nude super-evazaţi, cu talie înaltă. Pantofii fucshia au completat ansamblul. Poţi să te inspiri din look-ul ei şi să îţi cumperi o pereche de pantaloni asemănători, ce merg asortaţi şi cu cardiganuri, cu botine sau cămăşi cambrate.
 
Katie Perry e tare drăgălaşă în rochiţa roz pal cu inserţii colorate. Croiul este unul vintage, care o complimentează pe artistă, iar puloveraşul bleu de angora aduce un plus de feminitate look-ului.
  Ţinutele retro au prins atât de mult în ultimul timp pentru că sunt foarte elegante, sunt un tribut adus feminităţii, iar divele îşi redescoperă latura gingaşă, rafinată şi seducătoare în acelaşi timp.
 
Optează şi tu pentru piese retro. Le poţi găsi în magazine (chiar şi pe shop.unica.ro!), dar şi la târgurile vintage.
 
4 ţinute retro, de toamnă. Îţi place acest stil?
 
Foto: Hepta, Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton