Aplicații de beauty pe care trebuie să le ai

.

Într-o eră modernă a tehnologiei și în care lucrurile se schimbă cu repeziciune, cum poți fi la curent cu trendurile în frumusețe? Iată ce aplicații cool să îți descarci.

Citește și: 10 trucuri cool de frumusețe

Azi, telefonul chiar parcă ne este o extensie a mâinii, dar atâta timp cât îl utilizăm în favoarea noastră, nu e deloc rău. Îți prezint mai jos cele mai cool aplicații de beauty pe care merită să le descarci în telefonul tău și pe care să le testezi:

Makeup Genius de la LOreal

Îți faci un selfie, iar aplicația îți oferă variante de produse – nuanțe și colecții -, pe care să le aplice peste trăsăturile tale identificate de scaner-ul aplicației. Evident, produsele sunt din gamele LOreal, dar ideea e că te înfrumusețează în timp real. E gratuită pe platforma iOs.

AirBrush

E simplu: îți încarci selfie-ul sau poza mamei tale sau a unei prietene (merge atât portret, cât și cu tot corpul), și poți opta pentru a-ți face pielea mai catifelată sau chiar pentru a-ți scoate, rând pe rând  coșurile, alunițele și petele pigmentare. De asemenea, îți poți subția talia și fața după cum dorești… Wow. Este gratuită pe iOs și Android.

Modiface

Fă-ți pe loc un selfie sau încarcă o poză cu tine din galeria telefonului, însă una în care ți se văd bine trăsăturile și de preferat din față. Cu aplicația îți poți aplica gene, nuanțe de ruj, de fard de ochi, de blush și, de asemenea, îți poți schimba culoarea părului. Asta ca să ai idee cum îți stă cu blondul acela nordic după care tot tânjești să te vopsești…

Este gratuită pe iOs și Android.

Citește și Ce produse de înfrumusețare poți înlocui cu uleiul de cocos. 

Perfect365

E foarte simplu de folosit și foarte eficientă! Aplicația această îți scoate ca prin minune cearcănele, îți netezește ideal tenul și îți aplică gene false atât de bogate, încât… Oh, ce bine ar fi să le ai și în viața de zi cu zi! În plus, e gratis de descărcat și te poți juca la infinit cu opțiunile ei.

Este gratuită pe iOs și Android.

Foto: 123rf.com

Ultima modificare aprilie 12, 2022 2:09 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale