Serialul Netflix pe care toată lumea vrea să-l vadă. Are 34 milioane ore vizionate și e cel mai urmărit în 83 de țări

.

Emma Myers, cunoscută pentru rolul din serialul Netflix Wednesday a primit rolul principal într-o nouă producție care face furori în întreaga lume. Seria, care a avut premiera în urmă cu câteva zile, a cucerit deja oamenii nu doar din România, ci din întreaga lume, având peste 34 milioane de ore vizionate și fiind pe primul loc în topul preferințelor abonaților din 83 de țări.

„Ghidul pentru crimă al unei fete cuminți”, serialul care a cucerit abonații Netflix

Serialul Netflix pe care toată lumea vrea să-l vadă. Are 34 milioane ore vizionate și e cel mai urmărit în 83 de țări

„Ghidul pentru crimă al unei fete cuminți” este serialul care a intrat de curând pe Netflix și care deja a ajuns în topul preferințelor abonaților platformei de streaming. Fanii serialul „Wednesday” au ocazia să o vadă acum pe Emma Myers, Enid Sinclair, într-o postură cu totul diferită.

Primul sezon, care are șase episoade, este pe primul loc în topul celor mai urmărite seriale de pe Netflix în 83 de țări, având 7 milioane vizualizări și peste 34 milioane ore vizionate. Pe prima poziția a acestui clasament se află și în România.

În urmă cu cinci ani, eleva Andie Bell a fost ucisă de prietenul ei, Sal Singh. Caz închis, aparent foarte clar. Poliția știe că el a făcut-o. Toată lumea din oraș știe că el a făcut-o. Dar inteligenta și hotărâta Pip Fitz-Amobi nu este atât de sigură și decide să scoată adevărul la iveală. Dacă Sal Singh nu este ucigașul și adevăratul criminal este încă în libertate? Cât de departe vor merge cei care vor să o împiedice pe Pip să afle adevărul?

Top 5 cele mai urmărite seriale Netflix România

Dacă primul sezon al serialului „Ghidul pentru crimă al unei fete cuminți” se află pe prima poziție a topului celor mai urmărite serii, următoarele poziții sunt ocupate de seriale care au cucerit deja telespectatorii.

Citește și: Filmul de pe Netflix care a luat prin surprindere întreaga lume. Are peste 12 milioane vizualizări, în câteva zile de la premieră

Citește și: Ce filme și seriale apar pe Netflix în august. Titluri de urmărit în vacanță, alături de croissante și înghețată

The Umbrella Academy – locul 2

Serialul Netflix pe care toată lumea vrea să-l vadă. Are 34 milioane ore vizionate și e cel mai urmărit în 83 de țări

Poziția a doua a clasamentului este ocupată de „The Umbrella Academy”, ajuns la cel de-al patrulea sezon.

Frații Hargreeves s-au împrăștiat care încotro după confruntarea explozivă de la Hotel Oblivion, care a dus la o resetare completă a liniei lor temporale. Deposedați de puteri, sunt lăsați să se descurce singuri, fiecare dintre ei trebuind să se adapteze, cu mai mult sau mai puțin succes, la o nouă normalitate. Cu toate acestea, capcanele noilor realități cu care se confruntă se dovedesc greu de ignorat pentru mult timp. Tatăl lor, Reginald, viu și nevătămat, a ieșit din umbră și a intrat în atenția publicului, supraveghind un imperiu de afaceri puternic și nefast.

O asociație misterioasă, intitulată Paznicii, organizează întâlniri clandestine, crezând că realitatea în care trăiesc membrii săi este o minciună și că urmează o mare confruntare. În timp ce aceste noi forțe ciudate conspiră în jurul lor, cei de la Umbrella Academy trebuie să se reunească pentru ultima oară ca să îndrepte în sfârșit lucrurile, riscând să tulbure pacea șubredă pentru care au îndurat atât de multe.

Shahmaran – locul 3

Serialul Netflix pe care toată lumea vrea să-l vadă. Are 34 milioane ore vizionate și e cel mai urmărit în 83 de țări

Sezonul doi al „Shahmaran” a avut premiera pe Netflix pe 8 august și săptămâna aceasta a ajuns pe poziția a treia a clasamentului celor mai urmărite seriale de pe platforma de streaming.

Profeția mult așteptată s-a împlinit. Șahmaran începe să se trezească în corpul lui Șahsu, dar finalizarea procesului de trezire presupune încercări dificile. Între timp, Lilith iese din puțul ei blestemat, gata să se răzbune pentru trădarea pe care a îndurat-o din dragoste. Cihan îi va sta alături în încercarea ei de a se descurca în această lume nouă după secole. În afară de Șahsu, Maran nu mai are pe nimeni în această lume din cauza furiei lui Lilith. Pe parcursul acestei lupte, sentimentele lui Șahsu și Maran vor fi testate. Şahmaran și Lilith nu vor da înapoi în lupta lor pentru Ciclul Universului.

Iubirea de acasă – locul 4

Serialul Netflix pe care toată lumea vrea să-l vadă. Are 34 milioane ore vizionate și e cel mai urmărit în 83 de țări

Miniserialul „Iubirea de acasă”, care momentan are doar două episoade active pe Netflix pare să fi atras atenția și curiozitatea telespectatorilor, care l-au adus pe locul 4.

După ce afacerea lui dă faliment, un bărbat își lasă familia în urmă timp de 11 ani. Revenirea lui ca proprietar înstărit iscă o revedere cu scântei.

Citește și: Cele mai chic ținute din primul trailer al sezonului 4 „Emily in Paris”. Partea 1, din 15 august pe Netflix / Galerie foto

Citește și: Iulia Albu și fiica ei, Mikaela, apariție surpriză la Summer Well. Cum s-au îmbrăcat vedetele la festival

Dragoste pe nevăzute: Marea Britanie – locul 5

Serialul Netflix pe care toată lumea vrea să-l vadă. Are 34 milioane ore vizionate și e cel mai urmărit în 83 de țări

Emma și Matt Willis găzduiesc un experiment social în care celibatari britanici caută dragostea și se logodesc înainte să se întâlnească personal. Seria de 11 episoade a avut premiera pe Netflix pe 7 august, iar acum se află pe poziția 5 a celor mai urmărite serii de pe platforma de streaming, în România.

Oameni necăsătoriți din Marea Britanie care își doresc să fie iubiți pentru ceea ce sunt s-au pregătit pentru o abordare mai puțin convențională a relaționării moderne și își vor alege persoana cu care se vor căsători fără să o vadă. De-a lungul mai multor săptămâni, cei proaspăt logodiți se vor muta împreună, vor face planuri pentru nuntă și vor afla dacă relația lor fizică este la fel de puternică precum legătura afectivă născută în capsule. Oare factorii externi și realitățile cotidiene îi vor despărți în ziua nunții sau se vor căsători cu cei de care s-au îndrăgostit pe nevăzute? Avându-i drept gazde pe Emma și Matt Willis, serialul va descoperi dacă aspectul, rasa sau vârsta contează sau dacă dragostea este, într-adevăr, oarbă.

Sursă foto: Netflix

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton