Serialul Netflix care a înnebunit România. Toată lumea vrea să îl vadă

.

Netflix a dat din nou lovitura cu un serial îndrăgit de milioane de români. Cu un iz de croissante și cafea, savuroasa Emily a revenit în sezonul patru cu și mai multe ținute și povești de iubire complicate. „Emily in Paris” este săptămâna aceasta cel mai urmărit serial de pe platforma de streaming și pare să rămână printre preferințele telespectatorilor pentru o perioadă.

„Emily in Paris”, serialul Netflix care a înnebunit întreaga țară

Serialul Netflix care a înnebunit România. Toată lumea vrea să îl vadă

„Emily in Paris” a revenit pe Netflix cu cel de-al patrulea sezon, iar fanii abia au așteptat să vadă ce alegeri urmează să facă Emily și în ce încurcături mai intră. Astfel, cum este unul dintre cele mai așteptate seriale de pe platforma de streaming, în momentul în care a avut premiera, toată lumea s-a „înghesuit” să vadă primele cinci episoade ale sezonului.

În urma evenimentelor dramatice petrecute la nunta nereușită a lui Camille și Gabriel, Emily este indecisă: nutrește sentimente puternice pentru doi bărbați, însă Gabriel așteaptă un copil cu fosta sa iubită, iar cele mai mari temeri ale lui Alfie în privința ei și a lui Gabriel s-au adeverit. La serviciu, Sylvie este nevoită să se confrunte cu o dilemă spinoasă din trecut pentru a-și salva căsnicia, iar echipa Agence Grateau este afectată de restructurări de personal.

Mindy și trupa sa se pregătesc pentru Eurovision, dar când fondurile devin insuficiente, sunt nevoiți să facă economii. Emily și Gabriel colaborează pentru a obține steaua Michelin, iar atracția dintre cei doi este incontestabilă. Însă două mari secrete sunt pe cale să le spulbere toate visurile.

Citește și: Filmul de pe Netflix care a luat prin surprindere întreaga lume. Are peste 12 milioane vizualizări, în câteva zile de la premieră

Citește și: Ce filme și seriale apar pe Netflix în august. Titluri de urmărit în vacanță, alături de croissante și înghețată

Top 5 cele mai urmărite seriale de pe Netflix

În timp ce „Emily in Paris” este declarată fruntașă săptămâna aceasta în topul celor mai urmărite seriale de pe Netflix, alte câteva producții au reușit să câștige teren și să rămână printre preferatele abonaților.

Cazul Peterson: Omucidere în SUA

Serialul Netflix care a înnebunit România. Toată lumea vrea să îl vadă

Locul secund al clasamentului preferințelor abonaților Netflix este ocupat de „Cazul Peterson: Omucidere în SUA”.

Acest serial documentar regizat de Skye Borgman (Fata din fotografie) examinează în detaliu uciderea lui Laci Peterson, o tânără îndrăgită și plină de viață, care a dispărut în ajunul Crăciunului în 2002, fiind însărcinată în opt luni cu primul ei copil. Cazul tulburător a captat atenția națiunii, dominând programele de știri seară de seară. Dovezile au condus încet, dar sigur, către soțul ei, Scott Peterson, care a fost arestat pentru crimă, deși acesta a pledat nevinovat și își susține nevinovăția până în prezent. La 20 de ani de la condamnarea lui Scott, această serial documentar în trei părți folosește clipuri de știri, imagini de la interogatorii și din sălile de judecată pentru a aduce în prim-plan dispariția dramatică, ancheta și procesul.

Pe lângă interviurile cu detectivi, reporteri, avocați și jurați care își povestesc experiențele în timp real, serialul prezintă și o conversație cu Amber Frey, femeia cu care Scott trăia o viață dublă în momentul dispariției lui Laci și a cărei dorință de a colabora cu forțele de ordine a condus la progrese majore în acest caz. În plus, pentru prima dată de la moartea devastatoare a lui Laci, mama acesteia, Sharon Rocha, și un trio de prietene din copilărie vorbesc deschis despre amintirile lor despre Laci, despre impactul pe care această crimă șocantă l-a avut asupra vieții lor și despre speranțele lor că, ieșind la rampă pentru a spune povestea lui Laci unei noi generații, ele ar putea oferi altor femei care se confruntă cu violența domestică posibilitatea de a scăpa de un destin la fel de tragic.

Dragostea de alături

Serialul Netflix care a înnebunit România. Toată lumea vrea să îl vadă

Miniserialul „Dragostea de alături” a ajuns săptămâna aceasta pe poziția a treia a topului celor mai urmărite seriale de pe Netflix.

Dorind să-și refacă viața, o femeie se întoarce în Coreea, unde își reîntâlnește prietenul din copilărie, cu care împarte un trecut complicat.

Citește și: Schimbare majoră în viața actriței Philippine Leroy-Beaulieu, după succesul serialului „Emily în Paris”: „Mă bucur de asta” / Exclusiv

Citește și: Lily Collins, detalii inedite din culisele sezonului 4 „Emily in Paris”. Brigitte Macron, vizită surpriză pe platouri: „A fost atât de grațioasă” / Exclusiv

Lost: Naufragiații

Serialul Netflix care a înnebunit România. Toată lumea vrea să îl vadă

„Lost: Naufragiații”, unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale anilor 2000 au recucerit publicul. Seria de 6 sezoane poate fi urmărită acum pe platforma de streaming și a ajuns deja pe poziția a patra a clasamentului, fiind una dintre cele mai vizionate

Un avion eșuează pe o insulă tropicală îndepărtată, iar supraviețuitorii trebuie să învingă pericole ascunse și forțe malefice misterioase pentru a rămâne în viață.

The Umbrella Academy

Serialul Netflix care a înnebunit România. Toată lumea vrea să îl vadă

Ultimul sezon din „The Umbrella Academy” a revenit în forță pe Netflix. După ce, în primele zile de la lansare a fost pe prima poziție a preferințelor abonaților, acum a coborât pe locul 5. Serialul plin de mister, suspans și forțe supranaturale, îi readuce laolaltă pe frații Hargreeves, pentru o ultimă aventură.

Frații Hargreeves s-au împrăștiat care încotro după confruntarea explozivă de la Hotel Oblivion, care a dus la o resetare completă a liniei lor temporale. Deposedați de puteri, sunt lăsați să se descurce singuri, fiecare dintre ei trebuind să se adapteze, cu mai mult sau mai puțin succes, la o nouă normalitate. Cu toate acestea, capcanele noilor realități cu care se confruntă se dovedesc greu de ignorat pentru mult timp. Tatăl lor, Reginald, viu și nevătămat, a ieșit din umbră și a intrat în atenția publicului, supraveghind un imperiu de afaceri puternic și nefast.

O asociație misterioasă, intitulată Paznicii, organizează întâlniri clandestine, crezând că realitatea în care trăiesc membrii săi este o minciună și că urmează o mare confruntare. În timp ce aceste noi forțe ciudate conspiră în jurul lor, cei de la Umbrella Academy trebuie să se reunească pentru ultima oară ca să îndrepte în sfârșit lucrurile, riscând să tulbure pacea șubredă pentru care au îndurat atât de multe.

Sursă foto. Netflix

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton