Dacă un cocktail de bere cu vin vi se pare o combinaţie ciudată, ce spuneţi de cola cu aromă de iaurt, suc de usturoi, sau suc de ţipar? Iată 4 băuturi horror. Cine poate bea aşa ceva?Pepsi cu iaurtLansat pe piaţă sub numele de Pepsi White, băutura cu aromă bizară a fost lansată în Japonia de Crăciun. Dacă vă întrebaţi de ce ar scoate cineva pe piaţă suc pe bază de cola şi iaurt, să ştiţi că în acelaşi an, dar în sezonul de vară, compania a lansat şi sucul cu aromă de castravete îngheţat. Delicios sau prea ciudat? Voi decideţi.Suc de usturoiTot în Asia, dar în Coreea de Sud s-a lansat altă băutură ciudată rău: suc cu aromă de usturoi. Cunoscută sub numele de Tamla Village's Maneul Saem, băutura pare potrivită pentru o întâlnire nereuşită sau pentru cei care se cred bântuiţi de fantome. Dacă usturoiul nu vă este pe plac, puteţi oricând încerca varianta cu ceapă. Suc de ţipar electricCunoscută sub numele de Unagi Nobori, sucul carbonatat de ţipar conţine extract de oase şi cap de ţipar şi este destinat bărbaţilor care suferă vara de pe urma căldurii. De ce este produsă de o companie japoneză care face în mod normal ţigări sau de ce este recomandată doar bărbaţilor care suferă vara de insolaţie este neclar. La fel ca şi misterul producerii unui suc cu gust de peşte...în general.Suc de varză murată cu peşteTot cu peşte este şi următoarea băutură ciudată, care se găseşte...surpriză...tot în Asia, în Coreea de Sud. Coreenii au o pasiune nebună pentru kimchi (un amestec fermentat în plin soare de varză, legume, creveţi, scoici, peşte, asemănător murăturilor noastre), dar de la consumul acestuia cu mâncare picantă, la producerea unei băuturi este cam lung drumul. Dacă ar fi doar zeamă de varză, nu ar fi atât de ciudat, dar cu peşte?