Scârbos: Top 4 feluri de mâncare scârboase rău. Ai mânca aşa ceva?

.

Raţă în sos de sânge – Oase zdrobite cu tot cu sânge

Deşi în cultura noastră gastronomică există feluri de mâncare ca sângeretele (cârnat cu sânge), acest mod de preparare a fripturii de raţă pare ciudat chiar şi pentru noi. Se ia o raţă şi se coace la cuptor în sânge. Se taie câteva fileuri, se îndepărtează pielea şi ficatul. Restul din carcasă şi organele mustind de sânge se preseaza în faţa clientului într-un mecanism special de zdrobire. Rezultă un sos de sânge, organe şi măduvă foarte gros, care se toarnă peste friptură. Poftă bună?

Supă din salivă de rândunică – un preparat scârbos

Pe cât de scârbos sună, pe atât de scumpă este această delicatesă asiatică. Supa se prepară din cuiburile unor rândunele de peşteră, care îşi folosesc propria salivă pentru construirea acestora. Felul de mâncare are o consistenţă gelatinoasă şi se găseşte foarte greu din pricina dificultăţii de culegere a cuiburilor.
Citeşte şi Scârbos: Iată cu ce se machiau femeile din antichitate

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton