Home > Divertisment > Sărbătoriţi Sfântul Valentin la Intercontinental!
Sărbătoriţi Sfântul Valentin la Intercontinental!
.
De Sfântul Valentin, Hotelul InterContinental ii invita pe îndragostitii de toate vârstele sa îşi sărbătorească iubirea.
Joi, 14 februarie, Braseria Corso si Restaurantul Modigliani isi intâmpina oaspetii cu cine romantice, meniuri speciale create de bucatarul sef Alfonso Salvaggio si o tombola la prin care indragostitii pot câstiga sa petreaca la hotel noaptea de Sfantul Valentin.
La Restaurantul Modigliani, oaspetii sunt asteptati cu un meniu format din trei feluri de mincare, desert, un pachet de bauturi inclus si muzica live de pian. Din meniu: simfonie de somon afumat si ton cu rocola si menta proaspata, paste umplute cu gorgonzola si sos roz, muschi de vita cu marmelada si rosii cherry, parmezan si piure in forma de inima, alaturi de un desert cu trei feluri de ciocolata si sorbet de fructe de padure. Preparatele in forma de inima, cremele si sosurile roz sau ciocolata si capsunile au fost special alese pentru aceasta sarbatoare.
Pretul cinei este de 185 RON inclusiv TVA/ persoana. La Braseria Corso, cina include doua feluri de mâncare si un desert, precum si un pachet de bauturi, pentru 135 RON inclusiv TVA/ persoana. Meniu pregatit pentru sarbatoarea indragostitilor include un aperitiv din ciuperci cu sos de trufe, pui cu spanac si brinza fondanta, gnocchi de cartodi si rosii cherry, iar ca desert – panna cota de fructe de padure. Cuplurile vor fi primite cu cite un pahar de vin spumant din partea casei, iar la plecare, doamnele vor primi un cadou simbolic din partea restaurantului.
Parcarea supraterana este gratuita pentru cei care sarbatoresc Sf. Valentin la InterContinental. Indragostitii care ramin peste noapte la hotel vor fi cazati in camere Deluxe si rasfatati cu sampanie si capsuni. A doua zi dimineata, oaspetii vor lua micul dejun la Braseria Corso si se pot revigora la piscina sau sala de fitness de la etajul 22 al hotelului. Pretul camerei este de 290 RON inclusiv TVA pentru cei care iau cina la hotel.
Pentru rezervari: Silviu Mihalache, Restaurant Manager, mobil: 0730 644 807, sau [email protected]