Rebel Moon, filmul pe care toată lumea îl așteaptă pe Netflix. Când va avea premiera / Video

.

Netflix a pregătit un nou film care va ajunge rapid la inimile telespectatorilor. Este vorba despre „Rebel Moon”, o producție care poartă semnătura lui Zack Snyder, cineastul din spatele filmelor 300 – Eroii de la Termopile, Man of Steel: Eroul și Armata celor morți.

Acest film, care promite să țină lumea cu sufletul la gură de la prima până la ultima secvență, este un adevărat eveniment în universul producțiilor SF și de fantezie și rodul unor eforturi de decenii.

Când va avea premiera Rebel Moon, pe Netflix

Rebel Moon a fost împărțit în două părți, iar Netflix a anunțat datele la care acesta va putea fi urmărit pe platforma de streaming. Deși este unul dintre cele mai așteptate pelicule ale acestui an, vom mai avea puțin de așteptat până ne vom putea bucura de acest univers plin de aventură. Și asta pentru că prima parte a filmului, „Copilul focului”, va fi lansat pe 22 decembrie 2023.

Și ca să ne mai țină puțin cu sufletul la gură, Netflix a decis să difuzeze cea de a doua parte a producției, „Cea care lasă cicatrici”, anul viitor. Mai exact data lansării a acestuia a fost stabilită pentru 19 aprilie 2024.

Citește și: Daniel Nuță, protagonist în Groapa, după succesul răsunător pe Netflix. Dezvăluiri despre iubita lui: „E obositoare viața lângă un actor” / Exclusiv

Citește și: „Emily in Paris” revine cu sezonul 4 pe Netflix. Ce alte seriale urmează să fie lansate pe platforma de streaming

Universul „Rebel Moon” este un loc mare, plin de planete aflate în război și creaturi extraterestre exotice, genul de lume în care ar fi ușor să te pierzi. Și un film care promite să te scoată din cotidian.

Partea întâi urmărește eroii din Veldt, o colonie pașnică și agrară a lunii, amenințată de navele imperiale de război ale Lumii Mame, guvernate de amenințătorul Imperium. Disperați după ajutor, sătenii trimit o tânără (Sofia Boutella) să adune o forță de războinici redutabili care îi pot proteja. De asemenea, cu Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Bae Doona, Ray Fisher, Charlie Hunnam, Staz Nair, E. Duffy și Anthony Hopkins, Rebel Moon este o saga științifică-fantastică pe o pânză pe care numai Snyder a putut-o picta.

Povestea filmului Rebel Moon

Rebel Moon, filmul pe care toată lumea îl așteaptă pe Netflix. Când va avea premiera / Video

Când o colonie pașnică de la marginea galaxiei este amenințată de armate tiranice, Kora (Sofia Boutella), o străină misterioasă care trăiește printre săteni, devine singura lor speranță de supraviețuire. Kora trebuie să găsească luptători antrenați, care să o ajute în misiunea imposibilă de a ține piept acestei forțe copleșitoare.

Citește și: Craig Russell, starul unui serial Netflix, la un pas de moarte. Medicii i-au descoperit o tumoare

Citește și: Filmul românesc cu care Netflix a dat lovitura. Este cea mai urmărită producție de pe platforma de streaming

Ea reușește să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenți, țărani și orfani de război, sosiți din lumi diferite și la fel de dornici de izbăvire și răzbunare.

În timp ce umbra unui întreg regat se așterne peste luna cea mai neașteptată, începe lupta care va hotărî soarta galaxiei și se naște o nouă armată formată din eroi.

Sursă foto: Netflix

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton