Nicuşor Coroamă (21 de ani), ciobanul care a făcut senzaţie la cea de-a doua ediţie a concursului culinar “MasterChef”, de la PRO TV, a lăsat stâna şi este acum bucătar- şef la un restaurant din centrul oraşului sucevean Rădăuţi.
Tânărul susţine că aceasta este adevărata lui vocaţie şi nu mai vrea să se întoarcă la păstorit mioare. Faima câştigată în urma concursului de gătit i-a adus lui Nicuşor o slujbă ideală, aşa cum mărturiseşte chiar el. Imediat ce a fost angajat la localul din Rădăuţi, fostul oier a preluat frâiele bucătăriei şi a schimbat meniul. Scopul lui declarat: să facă mâncare nu numai pentru cei cu buzunare largi, ci şi pentru clienţii cu venituri mai modeste. “MasterChef m-a ajutat foarte mult, pentru că am învăţat reţete de la colegi. Aici, la restaurant, mi-am pus mintea la contribuţie şi am reuşit să fac un meniu personalizat”,ne-a mărturisit Nicuşor Coroamă. Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!