Mimi Keene, dezvăluiri despre ultimul sezon al serialului Netflix „Sex Education”: „O călătorie emoționantă”

.

Ultimul sezon al serialului fenomen „Sex Education” a fost lansat pe Netflix, aventurile lui Otis și Eric apropiindu-se de sfârșit. Însă, înainte de a afla ce se întâmplă la terminarea liceului Moordale, Mimi Keene, actrița care o interpretează pe Ruby Matthews, a făcut dezvăluiri despre sezonul final, dar și despre evoluția personajelor.

Actrița britanică în vârstă de 25 de ani a făcut furori cu rolul său din acest serial urmărit de milioane de oameni din întreaga lume. Tânăra se declară emoționată că acest proiect s-a sfârșit, însă susține că fanii serialului vor fi încântați de felul în care acesta se va încheia.

Mimi Keene, despre ultimul sezon „Sex Education”

Mimi Keene spune că este tristă că nu va mai călători în Țara Galilor pentru a filma la „Sex Education”, însă precizează că fanii vor fi încântați de acest sezon.

„Este cu siguranță o călătorie emoționantă deoarece fac acest lucru de ceva timp. A devenit parte din viața mea, călătoriile în Țara Galilor pentru filmări. Iubesc Țara Galilor așadar este trist că nu voi mai veni aici”

„Cât despre sezonul final, cred că este grozav și cred că toată lumea va fi fericită cu ceea ce au făcut scriitorii. La fiecare sezon spun: „Acesta este cel mai bun”, dar de data asta au dat lovitura”, a dezvăluit actrița.

În ceea ce privește personajul ei, Mimi spune că Ruby se concentrează mai mult asupra sa în acest ultim sezon,

„Ruby s-a ascuns mult și a avut mereu garda ridicată: acea gardă este cu siguranță doborâtă în acest sezon. Sezonul trecut am început să o înțelegem puțin mai mult. Sezonul acesta, ea se concentrează mai mult asupra ei. Începem să primim câteva răspunsuri cu privire la motivul pentru care este așa cum este, ceea ce cred că a fost o întrebare chiar și pentru mine. Învățăm că povestea ei de fundal și modul în care totul se deschide este foarte bună. De asemenea ne permite să o nouă parte a caracterului ei”, a afirmat Mimi Keene.

Despre relația lui Ruby cu Otis

Actrița a vorbit și despre felul în care evoluează relația personajului ei cu Otis, după ce acesta a părăsit-o.

„Cred că există două elemente cu privire la motivul pentru care o face (se implică în campania lui Otis). Una dintre acestea este că, evident, are toată această istorie cu Otis și cu siguranță încă îl iubește, după părerea mea. Îi este foarte greu pentru că ea a fost întotdeauna cea care a pus capăt unei relații și toată lumea știe că Otis a încheiat-o cu ea, așa că este greu pentru ea. Dar când Otis își începe campania, ea vede o oportunitate și este o deschidere pentru ea. Ea îl poate ajuta, ceea ce îi face plăcere, dar înseamnă și că poate să petreacă timp cu el. În al doilea rând, o recunoaște pe O din trecutul ei și are treburi neterminate cu ea. Este intrigată de această persoană pe care nu a mai văzut-o de foarte mult timp și vrea să se implice”, a povestit Mimi Keene.

Citește și: Rebel Moon, filmul pe care toată lumea îl așteaptă pe Netflix. Când va avea premiera / Video

Citește și: Noutățile lunii septembrie pe Netflix. Ce filme și seriale apar pe platforma de streaming

Citește și: Bridgerton și Emily in Paris revin pe Netflix. Când vor avea premiera cele mai iubite seriale

Citește și: Daniel Nuță, protagonist în Groapa, după succesul răsunător pe Netflix. Dezvăluiri despre iubita lui: „E obositoare viața lângă un actor” / Exclusiv

Mimi Keene, despre cea mai plăcută parte a job-ului

Totodată, actrița a mărturisit că unul dintre lucrurile care i-au plăcut cel mai mult la personajul ei, au fost ținutele.

„Să merg la garderobă pentru probă este unul din lucrurile care îmi plac cel mai mult la job. Întotdeauna am spus că sunt cea mai norocoasă actriță din Sex Education când vine vorba de costume. Cu siguranță am cele mai bune haine”, a afirmat ea.

„Deși, vreau să spun, au fost unele lucruri pe care le-am urât. Erau niște pantofi pe care voiam să-i ard! Dar au fost și atât de multe piese noi pe care le-am iubit. Există câteva haine în acest sezon care au făcut întotdeauna parte din garderoba lui Ruby pentru că asta este important – câteva articole clasice – dar există și câteva ținute noi distractive care vin odată cu noul colegiu”, a continuat actrița.

Sex Education a ajuns la final

Odată cu încheierea studiilor la liceul Moordale, Otis și Eric au în față o nouă provocare: prima zi de școală la colegiul Cavendish Sixth Form. Otis este agitat în privința organizării noii sale clinici, în timp ce Eric se roagă să nu fie luați din nou drept fraieri.

Dar colegiul Cavendish oferă un șoc cultural tuturor foștilor elevi ai liceului Moordale. Dacă până acum au crezut despre ei că sunt progresiști, la colegiu lucrurile ating un cu totul alt nivel. În fiecare zi se țin cursuri de yoga în curte, peste tot este promovată sustenabilitatea și există un grup de copii care sunt populari pentru că sunt… amabili?! Viv este total bulversată de abordarea non-competitivă, bazată pe puterea exemplului studenților, în timp ce Jackson încă se luptă să uite de Cal.

Aimee încearcă ceva nou, și anume cursuri avansate de artă, iar Adam încearcă să-și dea seama dacă studiile la acest nivel sunt pentru el. În SUA, Maeve își trăiește visul la prestigioasa universitate Wallace, sub îndrumarea autorului-cult Thomas Molloy.

Otis tânjește după ea, în timp ce încearcă să se adapteze la noua situație, aceea de a nu mai fi singurul copil din familie sau singurul terapeut din campus…

Vezi în Gsleria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mimi Keene

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton