Giorgio Ciabattoni, cântărețul preferat de milionarii români, te invită la concert: „Va fi o seară italiană de neuitat”

.

Cântărețul Giorgio Ciabattoni pregătește primul lui concert 100% italian. Evenimentul are loc miercuri, 14 iunie, de la ora 21:00, iar artistul promite un show de neuitat.

Giorgio a devenit cunoscut în San Benedetto del Tronto și a cântat în formația cunoscutului artist italian Gianni Morandi. În 2008 s-a mutat în țara noastră și, de atunci, italianul cu suflet de român simte că a cunoscut succesul pe plan muzical. A devenit rapid preferatul milionarilor care-l invită la petreceri, printre care se află Ion Țiric sau Cristi Bocea.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Am venit prima oară în România în 1998, în vacanță și mi-a plăcut atmosfera, avem în comun diverse lucruri printre care si limba latină. M-am întors în România în 2008 si de atunci concertez în cele mai importante săli de spectacole din această țată. Vă aștept în număr cât mai mare la cel mai frumos spectacol muzical și culinar italienesc!” spune cântărețul.

La evenimentul de miercuri, invitat special este Alessandro Canino, renumitul artist italian care a făcut senzație la Festivalul Sanremo cu piesa „Brutta”.

„Va fi o seară italiană de neuitat, în care voi cânta cu bandul, iar invitat special este Alessandro Canino, cântărețul care a câștigat Sanremo, cu pieasa Brutta. Prezentator va fi Andrei Ștefănescu, iar Marcel Pavel, Dan Bittman și alți artiști din zona muzicală vor fin prezenți ca spectatori. I-am invitat și pe Ion Țiriac, Becali, mai multe vip-uri care nu puteau să lipsească. E primul meu concert 100 italian”, spune Giorgio Ciabattoni pentru UNICA.ro.

Ciabattoni a făcut show și cu renumitul Al Bano! Artistul a revenit în România pentru a celebra 80 de ani de viață, printr-un concert susținut la Sala Palatului, iar Giorgio a cântat cu el într-un cadru intim, cu audiență selectă.

Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate de aici!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton