George Burcea nu mai joacă în „Wednesday”. Netflix a anunțat distribuția celui de-al doilea sezon al serialului

.

Victor Dorobanțu revine în sezonul 2 al serialul „Wednesday”, în rolul lui Thing, însă George Burcea nu va mai fi văzut ca Lurch. Netflix a anunțat distribuția celui mai nou sezon al seriei, iar iubitul Vivianei Sposub nu face parte din ea. Pe de altă parte, Dorobanțu a mai primit un rol important, acesta fiind ales de echipa de producție să fie „influencerul” care împărtăşeşte, la nivel global, toate noutăţile despre serial, dar şi informaţii din culise.

George Burcea nu va mai apărea în sezonul 2 al „Wednesday”

Victor Dorobanțu a distribuit, pe pagina sa de Instagram, primul clip care anunță revenirea seriei care a făcut furori pe Netflix, cu Jenna Ortega în rol principal. Românul a anunțat distribuția celui de-al doilea sezon al „Wednesday”, iar George Burcea nu face parte din ea.

Iubitul Vivianei Sposub l-a interpretat pe Lurch în primul sezon al producției, însă scenele sale au fost rare. Totuși, toată lumea se așteptă ca acesta să revină în serialul care își începe filmările.

Victor Dorobanțu va putea fi văzut din nou ca Thing care, în clipul distribuit de român pe rețelele de socializare, împarte actorilor scenariile.

„În culise, cu familia noastră complicată. Au început filmările pentru @wednesdaynetflix”, a scris actorul român în dreptul fotografiilor oficiale în care apare alături de actorii din distribuţia serialului.

Citește și: Jenna Ortega, actrița din „Wednesday”, a făcut senzație cu tunsoarea „lup”. Cum a apărut pe covorul roșu / Foto

Citește și: Cum arăta Victor Dorobanțu înainte de serialul-fenomen „Wednesday”, realizat de Netflix. A încercat să devină celebru la Antena 1

Primul sezon „Wednesday” a înregistrat peste 250 de milioane de vizualizări, a fost înscris în Top 10 cele mai urmărite seriale în 93 de ţări. Producţia a stat peste 20 de săptămâni în Top 10 Global.

Sezonul 2 al serialului Netflix, filmat în Irlanda

După ce primul sezon al Wednesday a fost filmat în România, producția a decis să-și mute filmările pentru cel de-al doilea sezon în Irlanda. În distribuţie vor reveni Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Isaac Ordonez şi Luyanda Unati Lewis-Nyawo.

Primul sezon al serialului s-a filmat la Palatul Cantacuzino Bușteni, Gara Sinaia și studiourile Buftea.

Citește și: Doja Cat, într-un sac din plastic transparent, pe străzile din New York. „Nu e nici măcar creativă, e doar nuditate publică!”

Citește și: Rita Ora, comparată cu Bianca Censori după apariția provocatoare la Gala Met 2024. „Ce este această obsesie de a ieși goală în public?”

Serialul „Wednesday” o are în prim-plan pe Jenna Ortega în rolul personajului principal din „Familia Addams”, care se înscrie la Academia Nevermore. Conform descrierii oficiale a primului sezon, Wednesday „încearcă să își stăpânească abilitatea psihică emergentă, să zădărnicească o serie de crime monstruoase care au terorizat orașul local și să rezolve misterul supranatural care i-a implicat pe părinții ei în urmă cu 25 de ani – totul în timp ce navighează prin noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu George Burcea și Victor Dorobanțu în Wednesday

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton