Filmul cu 41 milioane vizualizări pe Netflix. Pelicula care aduce râsete în orice casă

.

Comedia este la loc de cinste zilele acestea pe Netflix! Una dintre cele mai spumoase filme din vara aceasta a fost viualizată de peste 41 milioane ori pe platforma de streaming, ajungând pe primul loc al clasamentului mondial al celor mai vizionate titluri de pe Netflix. Producția a avut lansarea pe 3 iulie, iar de atunci s-a aflat printre preferințele oamenilor din întreaga lume.

Filmul cu 41 milioane vizualizări pe Netflix

Filmul cu 41 milioane vizualizări pe Netflix. Pelicula care aduce râsete în orice casă

„Polițistul din Beverly Hills: Axel F” este filmul care săptămâna aceasta a reușit să ajungă pe primul loc în clasamentul celor mai vizionate pelicule de pe Netflix. Situațiile imprevizibile, pline de umor, ale cărui protagosnit este Eddie Murphy au făcut abonații să 80.7 milioane ore vizionării acestui film.

Detectivul Axel Foley (Eddie Murphy) s-a întors la datorie în Beverly Hills. După ce viața fiicei lui este amenințată, ea (Taylour Paige) și Foley fac echipă cu un nou partener (Joseph Gordon-Levitt) și cu vechii amici Billy Rosewood (Judge Reinhold) și John Taggart (John Ashton) pentru a încinge spiritele și a dejuca o conspirație.

„Polițistul din Beverly Hills: Axel F” se află pe prima poziție a preferințelor abonaților Netflix în 93 de țări printre care: Argentina, Bahamas, Canada, Chile, Columbia, Nicaragua, Panama, Austria, Belgia, Bulgaria, Grecia, Islanda, Irlanda, Norvegia, Elveția, Egipt, Nigeria, India, Indonezia, Turcia, Thailanda, Australia și Noua Zeelandă.

Citește și: Ce filme și seriale noi poți vedea pe Netflix în luna iulie. Titlurile care te răcoresc pe timp de caniculă

Citește și: Imagini cu Anca Serea în costum de baie la 43 de ani. Soţia lui Adi Sînă are şase copii şi o siluetă de invidiat

Locul 2- Aventură în familie

Filmul cu 41 milioane vizualizări pe Netflix. Pelicula care aduce râsete în orice casă

Aventură în familie este săptămâna aceasta pe poziția a doua a clasamentului mondial Netflix. Producția, care a avut premiera pe 28 iunie, are, până în prezent, 60.6 milioane ore vizionate și 31.9 milioane vizualizări.

O iubire surprinzătoare atrage după sine o serie de consecințe amuzante pentru o tânără femeie, mama și șeful ei, un star de cinema, cu toții confruntându-se cu complicațiile legate de dragoste, sex și identitate.

Demisia Zarei (Joey King) din funcția de asistentă personală a vedetei hollywoodiene Chris Cole (Zac Efron) facilitează o întâlnire întâmplătoare între Chris și mama ei, Brooke (Nicole Kidman), o scriitoare faimoasă. Brooke și Chris au nevoie de doar câteva ore să își dea seama că între ei există o chimie incontestabilă. Încercările șefului egocentrist al Zarei de a o cuceri pe mama ei deloc credulă stârnesc hohote de râs. Comedia romantică despre maturizare, ce include mai multe generații, urmărește poveștile complicate despre iubire, sex și identitate ale fiecărui personaj. Regizat de Richard Lagravenese (Cronicile Casterilor: A 16-a lună, P.S. Te iubesc), după un scenariu de Carrie Solomon, pelicula Aventură în familie le mai are în distribuție și pe Kathy Bates și Liza Koshy.

Citește și: Ce s-a aflat despre Brad Pitt, la o lună după ce Shiloh a decis să renunțe la numele lui: „Își iubește enorm copiii”

Citește și: Claudia Jessie face dezvăluiri inedite din culisele serialului „Bridgerton”: „Trebuie să recunosc că a fost ciudat”. Partea a doua din sezonul 3, de astăzi pe Netflix / Exclusiv

Locul 3 – Trigger warning

Filmul cu 41 milioane vizualizări pe Netflix. Pelicula care aduce râsete în orice casă

Trigger warning, cu Jessica Alba în rol principal, se află pe locul trei al clasamentului, cu 8 milioane vizualizări.

Parker (Jessica Alba), o luptătoare în cadrul unui grup de comando al forțelor speciale, se află în misiune în străinătate când primește vestea tragică că tatăl ei a murit subit și este chemată înapoi în orașul natal. Ea devine proprietara barului familiei și se reîntâlnește cu fostul ei iubit ajuns șerif, Jesse (Mark Webber), cu Elvis (Jake Weary), fratele irascibil al acestuia, și cu puternicul lor tată, senatorul Swann (Anthony Michael Hall), încercând să înțeleagă ce s-a întâmplat, de fapt, cu tatăl ei.

Lucrurile o iau razna atunci când Parker caută adevărul, intrând în curând în conflict cu o bandă violentă, care face ravagii în orașul ei natal. Nefiind sigură în cine poate avea încredere, Parker se bazează pe antrenamentul ei de comando. Ea se dovedește o adevărată forță în această luptă pentru adevăr, în care încearcă să îndrepte și ce a mers prost în Swann County, cu ajutorul partenerului ei de operațiuni sub acoperire și hacker, Spider (Tone Bell), și al traficantului local Mike (Gabriel Basso). 

Locurile 4,5, 6 ocupate de trei filme vechi

Pe locurile 4 și 5 se află două filme care încă nu au intrat pe Netflix în România. Poziția a patra este ocupată de „Patrula cățelușilor: Filmul”, în timp ce locul cinci este revendincat de „Warcraft”.

Patrula cățelușilor: Filmul este un film canadian de animație din 2021, în regia lui Cal Brunker. O continuare, Patrula cățelușilor: Filmul cel mare, a apărut în 2023.

Warcraft este un film epic fantastic american din 2016 bazat pe seria de jocuri video Warcraft. Acțiunea are loc în lumea fictivă a Azeroth-ului. Filmul a fost pentru prima oară anunțat în 2006 ca un proiect în parteneriat cu Legendary Pictures. 

La nivel mondial, Patrula Cățelușilor are 5.2 milioane vizualizări, în timp ce Warcraft are 4.1 milioane vizualizări.

Locul 6 aparține animației „Super Mario Bros: Filmul”, care rămâne în top pentru a 17-a săptămână la rând. Săptămâna aceasta, pelicula destinată întregii familii a fost vizionată de 3.7 milioane ori pe Netflix.

Sursă foto: Netflix

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton