„Emily in Paris” revine cu sezonul 4 pe Netflix. Ce alte seriale urmează să fie lansate pe platforma de streaming

.

„Emily in Paris”, unul dintre cele mai iubite și urmărite seriale de pe Netflix revine cu sezonul patru pe platforma de streaming. Anunțul a fost făcut de actrița Lily Collins, cea care îi dă viață simpaticei Emily.

Cel de al patrulea sezon al serialului filmat în cele mai frumoase locații din Franța va fi disponibil pe Tudum, un site oficial asociat serviciului Netflix. Abonații platformei se pot loga pe Tudum cu contul lor de Netflix.

Emily in Paris revine cu sezonul patru

Vești bune pentru fanii serialului „Emily in Paris”! Emily, Gabriel, Mindy și Camille revin pe micile ecrane, în cel de al patrulea sezon al seriei care a cureit milioane de oameni. Vestea a fost dată de Lily Collins, acrița care are rolul principal, cel al americancei Emily, care se îndrăgostește iremediabil de Paris.

„Bună. Tudum! Lily aici. Ne pregătim pentru cel de al patrulea sezon al „Emily in Paris” și suntem nerăbdători să vedem ce o așteaptă pe Emily. Putem spune că am încheiat sezonul trecut într-o notă dramatică și surpriză, nu se încheie aici! S-au întâmplat atât de multe lucruri la care avem nevoie de răspunsuri”, a afirmat Lily Collins într-un clip postat de Netflix.

În acest sezon, utilizatorii Netflix vor avea ocazia să afle răspunsul la cele mai importante întrebări: „Mai are Alfie inima frântă? Își va primi Gabriel steaua Michelin? Vor merge Mindy și formația la Eurovision? Dar Camille? Va dura relația lui Sylvie cu fostul soț? Și întrebarea care se află în gândurile tuturor: Vor sfârși Emily și Gabriel împreună?”.

Citește și: Ce filme și seriale pentru copii vor apărea vara aceasta pe Netflix: „Miraculos” și „Sonic Prime”, printre titluri

Citește și: Cel mai urmărit serial de pe Netflix a ajuns la ultimul sezon. Abonații au luat cu asalt platforma de streaming pentru a-l viziona

„Aș vrea să vă pot spune mai multe, dar va trebui să așteptați pentru a afla. Ce vă pot spune este că vom avea parte de mai multe momente amuzante, de mai multă modă, și desigur, mai multă dramă”, a afirmat Lily Collins.

Totuși, actrița a făcut câteva dezvăluiri.

„Emily va trebui să decidă dacă tot ceea ce și-a dorit vreodată este ce are cu adevărat nevoie. În timp ce inima lui Emily va rămâne fidelă Parisului, viața ei ia întorsături neașteptate sezonul acesta. Să nu fiți surprinși dacă o veți vedea într-o vacanță la Roma”, a povestit Lily Collins.

Ce seriale vor fi lansate anul acesta pe Netflix

Netflix încă nu a anunțat când va fi lansat sezonul al din „Emily in Paris”, însă a făcut publică o listă cu mai multe seriale care vor apărea în 2023 pe platforma de streaming.

Astfel, Outlander, sezonul 7, va putea fi văzut pe Netflix în luna iulie, în timp ce The Witcher, sezonul 3, revine cu noi episoade pline de acțiune și suspans din 29 iunie.

Citește și: Filmul Netflix care a cucerit internetul. E pe prima poziție a celor mai vizionate filme încă din ziua lansării

Citește și: Craig Russell, starul unui serial Netflix, la un pas de moarte. Medicii i-au descoperit o tumoare

Alte seriale care vor fi disponibile în curând sunt The Tailor, sezonul 2 din 28 iulie, Heartstopper – sezonul 2 – din 2 august și Lupin – partea a treia – din 5 octombrie.

The Crown revine și el cu ultimul sezon, însă nu s-a anunțat data oficială a lansări. Se știe doar că fanii vor putea urmări ultimele episoade ale îndrăgitei serii anul acesta.

Mai multe titluri au fost confirmate pentru următoarele sezoane, însă Netflix nu a anunțat încă data la care vor fi disponibile spre vizionare.

Printre acestea se află Wednesday (sezonul 2), Ginny și Georgia (sezonele 3 și 4), You (sezonul 5), The Umbrella Academy (sezonul 4), Cobra Kay (sezonul 6) și Squid Game (sezonul 2).

Sursă foto: Netflix

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton