Iluzia optică devenită virală. Găsești numărul 67? Doar un ochi de vultur îl poate descoperi în trei secunde

.

Este la fel de important să își menții creierul sănătos și activ, la fel ca restul corpului. Iar una dintre cele mai bune modalități de a face asta este să rezolvi în mod regulat puzzle-uri și provocări stimulatoare, precum iluzia optică.

Se știe că iluziile optice fac minuni pentru funcția noastră cognitivă, îmbunătățind capacitatea creierului de a percepe și interpreta informațiile vizuale. Deși s-ar putea să îți dea puțin de furcă la început, cu cât exersezi mai mult, cu atât vei deveni mai bun și le vei putea rezolva mai rapid.

Iluzia optică virală. Găsește numărul 67!

Iluzia optică devenită virală. Găsești numărul 67? Doar un ochi de vultur îl poate descoperi în trei secunde

Această nouă iluzie optică îți poate da dureri de cap și asta pentru că ai la dispoziție doar trei secunde pentru a găsi numărul 67 într-o mare de numere 97. Chiar și cele mai mari minți au avut probleme în a-l rezolva.

Iluzia, publicată pe JangranJosh și care a devenit virală, prezintă o imagine plină de rânduri cu numărul 97, însă printre acestea s-a strecurat și numărul 67. Iar acesta este destul de greu de identificat.

Privește și observă fiecare rând cu atenție! Îl poți găsi?

Ați găsit numărul 67 ascuns pintre 97 în trei secunde? Bravo! Ce înseamnă acest lucru: Că sunteți inteligenți din punct de vedere vizual și puteți să observați inconsecvențele sau lucrurile ciudate în orice imagine. Aveți o viziune atât de ascuțită, încât nimic nu vă poate scăpa. Atenția voastră pentru detalii este foarte puternică!

Citește și: Zeii Egiptului antic, simboluri ale vieții, ale morții și renașterii

Citește și: Ce este ikebana și ce mesaje transmite arta japoneză a florilor

Citește și: „Emily in Paris” revine cu sezonul 4 pe Netflix. Ce alte seriale urmează să fie lansate pe platforma de streaming

Citește și: Vacanță cu rulota – Sfaturi pentru începători. Ce trebuie să iei cu tine

Care este răspunsul

Vă puteți lua cât timp aveți nevoie pentru a localiza numărul, însă dacă vreți să vă mândriți că aveți ochi de șoim va trebui să îl identificați în doar trei secunde – lucru care nu este la fel de ușor precum sună.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsit numărul 67, iată un indiciu: se află în jumătatea de sus a imaginii, în partea dreaptă.

Tot nu l-ați găsit? Iată răspunsul: Numărul se află în colțul din dreapta sus, pe al doilea rând, al doilea din dreapta.

Sursă foto: jagranjosh.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton