Evenimente distractive si culturale in luna septembrie

.
Am strâns pentru tine cele mai cool evenimente care au loc în București și în țară și pe care merită să nu le treci cu vederea.

Citește și: Armand Assante, la filmările din București pentru producția „The Wanderers“.

Anca si Traian Ionescu Începe Săptămâna Europeană de Tango

Cântăreaţa argentiniană Analia Selis, muzicianul argentinian Mariano Castro (dublu nominalizat la Premiile Latin Grammy), alături de regizoarea de teatru Alice Barb sunt ambasadorii Săptămânii Europene de Tango, care va fi organizată în premieră în România şi în Europa, în perioada 10-17 septembrie, la Bucureşti şi Buşteni. Evenimentul Tango 4 all – Săptămâna Europeană de Tango va fi o sărbătoare fără precedent în România, dedicată celui mai fascinant dans de societate şi celui mai artistic dintre dansurile sportive, tangoul. Mai multe detalii despre eveniment şi agenda completă sunt disponibile pe tangoact.ro și 4all.tangoact.ro.

Eva DudaHai la Festivalul Dramaturgiei Românești

Teatrul Național din Timișoara anunță o nouă ediție a Festivalului European al Spectacolului – Festival al Dramaturgiei Românești, FEST-FDR2016, eveniment care va avea loc la finele lunii septembrie. Festivalul s-a reconfigurat anul  acesta pentru a demonstra încă o dată că, de-a lungul celor 22 de ediții ale sale, poate să surmonteze toate momentele în care i-a fost  pusă în discuție continuitatea. FEST-FDR2016 va avea loc între 25 și 30 septembrie. Secțiunea FEST este dedicată artelor spectacolului și, așa cum și-a obișnuit spectatorii, spectacolelor în aer liber. Festivalul va avea în cuprins și alte evenimente – dezbateri, lansări de carte etc.

Citește și: Cum te distrezi în perioada asta.

#24cm_coperta_s#24centimetri de Adi Hădean

„#24centimetri“ este lungimea perfectă a cuțitului de bucătărie și titlul celei mai noi cărți a celebrului chef, blogger, om de radio și televiziune Adi Hădean. Din 12 septembrie 2016, Curtea Veche Publishing îți propune o autobiografie-manifest pentru bucate bune și oameni dintr-o bucată. Ultimele zile au venit cu o provocare adresată de Adi Hădean către 24 de bloggeri și oameni din media, printre care Andreea Esca, Vlad Petreanu, Dana Rogoz, Mazilique și Chinezu. „La ce sunt buni #24centimetri?“ – răspunsurile primite pe Facebook, cât se poate de diferite și amuzante, au făcut deliciul internauților. Volumul „#24centimetri“ de Adi Hădean este disponibil exclusiv în magazinul online curteaveche.ro la prețul de 29 lei.

Foto: 123rf.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton