Hainele curate şi călcate au nevoie să fie împăturite corect şi rapid, ca să nu trebuiască să le mai calci o dată când le îmbraci. Dacă întotdeauna ai fost geloasă pe vânzătoarele care împăturesc haine cu viteza luminii, vezi cum să împătureşti un tricou în 5 secunde.
Tricourile şi cămăşile pline de cute şi încreţituri sunt coşmarul oricărei gospodine. Dacă te-ai săturat să împachetezi rufele şi să le pui în dulap, numai ca să le scoţi peste câteva zile şi să trebuiască să le calci din nou, vezi cum se împachetează profesionist.
Cel mai simplu este să apuci bluza sau tricoul de partea de jos cu o mână şi de cuta formată la jumătatea distanţei dintre mânecă şi piept.
Se trage partea de jos pe sub partea de sus a tricoului şi când ambele mâini ajung din nou pe aceeaşi aprte a textilei, tricoul este perfect împăturit, fără cute în plus, exact ca la magazin.
Vezi mai jos un video în care ţi se arată cum să împătureşti un tricou în 5 secunde.