Corina Chiriac și Mirabela Dauer – pregătiri pentru Electric Castle

.
Corina Chiriac și Mirabela Dauer sunt anunțate cu surle și trâmbițe în line-up-ul festivalului de muzică Electric Castle 2017! Unica.ro a stat de vorbă cu cele două artiste și iată mai jos cum se pregătesc îndrăgitele cântărețe pentru evenimentul momentului.

Electric Castle 2017 are loc între 12 și 16 iulie, pe domeniul castelului Banffy din județul Cluj. Este estimat că evenimentul de muzică electronică va fi frecventat de peste 20 de mii de oameni zilnic și, totodată, organizatorii se mândresc cu un line-up eclectic, cu zeci de artiști locali și internaționali.

Una dintre surprizele festivalului va avea loc cu siguranță chiar din ziua zero, când artistele Corina Chiriac și Mirabela Dauer vor pregăti câte un moment muzical special. Unica.ro a stat de vorbă cu cele două artiste atât de iubite de publicul român și iată ce ne-au dezvăluit!

Sunt realmente mirată și plăcut impresionată în același timp de faptul că organizatorii Electric Castle s-au gândit să includă pe una din cele nouă scene ale festivlaului două artiste care cântă muzică pop clasic! Americanii numesc genul oldies. Oldies, but goldies!, a declarat încântată Corina Chiriac.

Totodată, Corina Chiriac ne-a spus că e convinsă că lumea o iubește, pentru că face parte dintr-o generație de artiști care nu s-a bazat pe piese cover pentru a obține succesul la public, ci care s-a străduit — alături de cei mai buni compozitori și producători —, să propună publicului prime audiții cu potențial de șlagăr. De aceea, artista recunoaște că nu este extrem de mirată că are de lucru! „Tinerele generații, oameni de 20-40 de ani redescoperă cântecele cele mai frumoase ale anilor care au trecut. Noi am fost binecuvântați de Dumnezeu să putem prezenta publicului melodii care pe bună dreptate se numesc nemuritoare.

Întrebată de Unica.ro dacă a pregătit un repertoriu anume, artista a spus că încă nu știe ce va interpreta și cu siguranță nu va adapta stilul muzicii ei la soundurile electronice tipice festivalului Electric Castle. „Eu mă voi bucura foarte mult dacă lângă scena pe care voi evolua cu Mirabela Dauer vor exista oameni care vor dori să reasculte muzica noastră. Nu am pregătit ceva anume! Nu îmi schimb genul muzical. Îmi pot schimba lookul, dar nu voi face „Strada Speranței” într-un sound electric“, accentuează artista. 

Bucuroasă că este inclusă în line-up-ul festivalului Electric Castle, Mirabela Dauer ne-a spus că totuși nu ascultă de obicei muzică electronică. „Nu o înțeleg!“, admite ea. „Îmi doresc ca momentul meu muzical de la Electric Castle să fie o surpriză. Eu o să cânt numai muzică bună, indiferent de ce se ascultă. Cine nu mă iubește, înseamnă că nu ascultă muzică bună. Muzica nu e veche, cool sau necool – muzica e bună sau proastă, indiferent de vremuri. Am emoții, sper să fie bine“, se încurajează una dintre cele mai bune voci ale muzicii pop clasice din România ultimelor decenii.

Foto: Libertatea. Cinemagia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton