Comedia care „rupe” topurile pe Netflix! A ajuns pe primul loc la scurt timp de la lansare. De ce merită să o vezi!

.

O nouă comedie de pe Netflix a captivat publicul și a urcat rapid în topurile de popularitate. Pelicula a ajuns pe locul 1 în clasamentul celor mai urmărite producții existente pe platforma de streaming, la scurt timp de la lansare.

Filmul de pe Netflix care „rupe” topurile este Players sau Jocul atracției. A intrat pe 14 februarie pe platforma de streaming, chiar de Valentine’s Day, durează o oră și 45 de minute, iar scenariul are dialoguri bune, glume, dar și câteva replici care te pun pe gânduri.

Jocul atracției, comedia care a ajuns pe primul loc în topul vizionărilor pe Netflix România 

Despre ce este vorba în Players sau Jocul atracției? Timp de ani de zile, Mack – rol jucat de Gina Rodriguez -, o jurnalistă sportivă din New York, și-a perfecționat tacticile de agățat împreună cu Adam – rol interpretat de Damon Wayans Jr., cel mai bun prieten al ei, și cu gașca lor.

Au parte de nenumărate aventuri de-o noapte, iar respectarea unui set strict de reguli de bază este obligatorie. Cea mai importantă regulă din „manualul seducției” este că nu poți să îți construiești o relație pornită dintr-un joc.

Citește și: Când se lansează cele mai așteptate seriale Netflix în 2024. Apar sezoane noi din „Bridgerton”, „Squid Game” și „Emily in Paris”

Citește și: Când se lansează cele mai așteptate filme Netflix în 2024. „Players”, comedia perfectă de văzut în luna iubirii

Citește și: Filme de neratat pe Netflix în luna iubirii. 10 producții romantice de văzut

Cu toate schemele inteligente de agățat în arsenal, Mack cade în capcana unei relații

Când Mack se îndrăgostește pe neașteptate de cea mai recentă țintă a ei, fermecătorul corespondent de război Nick – rol jucat de actorul Tom Ellis- , începe să regândească întregul joc. Mack trebuie să decidă dacă va continua jocul până la final sau se va lăsa cucerită. Cu toate schemele inteligente de agățat în arsenal, cade în capcana unei relații. Va putea ea să treacă de la aventuri la ceva serios?

Dacă vrei să te relaxezi și să te bucuri de o comedie ușoară, care te va face să zâmbești, nu rata Players (Jocul atracției) pe Netflix.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton