Cinci lucruri neștiute despre tranformarea Sofiei Vergara în „Griselda”: „A fost o sarcină dificilă”

.

Griselda” este noul serial Netflix în care Sofia Vergara interpretează rolul celebrei traficante de droguri Griselda Blanco, cunoscută în lumea interlopă din Miami drept „Nașa”. Celebra actriță columbiană a ptrecut ore întregi pentru a se putea transforma în una dintre cele mai temute traficante.

Vergara este aproape de nerecunoscut ca Griselda, datorită echipei sale incredibile de coafură și machiaj. Echipa a decis că actrița trebuie să arate diferit, o combinație între Sofia Vergara și Griselda Blanco, fără a o imita pe „Nașa”.

Cinci lucruri neștiute despre transformarea Sofiei Vergara în Griselda

Pentru a arăta ca o adevărată șefă a unui cartel, Sofia Vergara a trecut printr-o transformare uluitoare. Au fost nevoie de mai multe ore petrecute cu stiliști și make-up artiști pentru a putea deveni „Griselda”.

Producătorul Eric Newman a făcut dezvăluiri despre transformarea Sofiei Vergara, care este de nerecunoscut în cel mai nou serial Netflix.

„A stat la machiaj ore întregi în fiecare zi. A fost prezentă în fiecare scenă”, a afirmat Newman pentru Netflix.

„Am decis împreună să ne îndreptăm către o înfățișare care să o facă pe Sofía să fie diferită de Sofía Vergara, dar fără să încercăm să copiem felul în care arăta adevărata Griselda Blanco. Toate detaliile care i-au oferit Sofíei încredere au fost extrem de importante, de la sprâncene și nas până la coafură. Ea și-a dorit să aibă sentimentul că este altcineva, dar fără ca elementele protetice sau machiajul să devină mai importante decât interpretarea. A fost nevoie ca totul să fie subtil. Transformarea s-a petrecut și datorită comportamentului, respectiv prin felul în care se mișcă, privește sau râde. Sofía nu a fumat niciodată, iar Griselda fumează tot timpul”, a spus Andrés Baiz, Regizor.

Cinci lucruri pe care nu le știai despre transformarea Sofiei Vergara în Griselda Blanco:

1. A purtat cinci peruci diferite pentru salturile de timp din anii ’70 în anii ’80

2. A purtat proteze pentru sprâncene și sprâncene false

3. A avut un nas protetic

4. A avut o placă de dinți. Dantura sa a fost ușor înclinată și îngălbenită deoarece Griselda Blanco era o fumătoare înrăită

5. A petrecut zilnic câte trei ore la machiaj pentru a deveni Griselda

„Nu mai este actrița. Nimeni nu a văzut-o pe platourile de filmare ca Sofia din momentul în care a părăsit rulota de machiaj. Era Griselda”, a povestit producătorul.

Citește și: Filmul de pe Netflix care a ajuns pe primul loc la scurt timp de la lansare. Te ține cu sufletul la gură până la ultima secvență

Citește și: Serialul preferat al românilor revine pe Netflix cu cel de-al treilea sezon. Când va avea premiera

Ce lucruri au în comun Sofia Vergara și Griselda Blanco

Sofia Vergara a declarat, în cadrul unui interviu acordat People, că există câteva asemănări între ea și Griselda Blanco. Totuși, ea a recunoscut că au existat câteva provocări pe parcursul acestei transformări.

„A fost multă muncă, a fost multă pregătire”, a explicat ea.

„Trebuia să investighez cu adevărat ce însemnă să fii o femeie în acea epocă. O mamă, o femeie columbiană… care s-a transformat în acest monstru. Așa că a fost o sarcină foarte dificilă pentru mine să o înțeleg”, a precizat Vergara.

Pe de altă parte, actrița a recunoscut că există câteva similarități între ea și traficanta de droguri.

„Amândouă suntem columbiene, amândouă suntem imigrante, ambele suntem mame, amândouă suntem femei. Așa că semăn destul de mult cu ea”, a spus actrița.

Citește și: Serialul Netflix care a depășit toate așteptările. Are peste 11 milioane vizualizări

Citește și: Interviu exclusiv cu actorii din serialul „Berlin”, de pe Netflix. Pedro Alonso: „Să «furăm» de la francezi a fost fantastic”

Actrița și Netflix, dați în judecată de fiul Griseldei Blanco

Sofia Vergara și Netflix au fost dați în judecată de Michael Corleone Blanco, fiul Griseldei Blanco. Bărbatul spune că a încercat să îi contacteze pentru a le oferi informații despre mama sa pentru acest serial, însă aceștia au refuzat ajutorul lui.

Mai mult, Michael Blanco a catalogat interpretarea Sofiei Vergara ca fiind una „lipsită de respect” față de regretata sa mamă.

„Sofia Vergara nu s-a consultat cu niciun membru al familiei Blanco în semn de respect și nu a scos detalii de familie în portretizarea mamei mele. Tabăra Sofiei și creatorii Netflix au fost lipsiți de respect și, în cele din urmă, au produs singuri proiectul „Griselda” pentru câștig comercial, fără detalii cheie de la familia Blanco. După ce am discutat, avocații familiei au trimis o scrisoare de încheiare a proiectului de către Netflix și tabăra Sofiei. Până în ziua de azi, nici Netflix și nici tabăra Sofiei nu au făcut vreo încercare de a ne împăca”, a declarat fiul Griseldei Blanco.

Michael Blanco a declarat pentru Daily Mail că nu i-a plăcut apariția Sofiei Vergara când s-a transformat în regretata sa mamă.

„Mama mea a fost o femeie frumoasă și este o nebunie că mulți spun ”Nu, trebuie să arăți mai degrabă ca o dependentă de droguri”. Faptul că o numesc „urâtă” mă jignește cu adevărat”, a mai spus el.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din timpul transformării Sofiei Vergara în Griselda Blanco

Sursă foto: Netflix, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton